Quantcast

Το Comic Con της Θεσσαλονίκης επιστρέφει για 5η φορά, φέρνοντας μαζί του τον θρύλο των κόμιξ Don Rosa

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» της ΔΕΘ – Expo

THE NERDSTREAM

8 Μαΐου 2019

Για τρεις ολόκληρες ημέρες (10-12 Μαΐου 2019), το Thessaloniki Comic Convention «The Comic Con 5» θα συγκεντρώσει κάτω από μία στέγη (το συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» τής ΔΕΘ-Helexpo), μερικούς από τους σημαντικότερους επαγγελματίες των κόμικς, του animation, των τηλεοπτικών σειρών και των video, board και card games από όλο τον κόσμο.

Το Thessaloniki Comic Convention «The Comic Con» δεν απέκτησε τυχαία τον τίτλο του σημαντικότερου convention στην Νοτιοανατολική Ευρώπη. Στο τριήμερο της λειτουργίας του παρουσιάζει διάσημους δημιουργούς και cosplayers από ολόκληρο τον κόσμο, πολλές εκπλήξεις, μοναδικά events, workshops & masterclasses, διαγωνισμούς, χάπενινγκς και απίστευτα δώρα.

Ανάμεσα στους φετινούς καλεσμένους συγκαταλέγεται ο Don Rosa, o σημαντικότερος εν ζωή αμερικανός σχεδιαστής ιστοριών της Disney που θα μοιραστεί με τους φίλους του άγνωστες στιγμές της δημιουργικής του καριέρας και θα αποκαλύψει ορισμένα από τα μυστικά της Λιμνούπολης.

INFO:

The Comic Con 5

10-12 Μαΐου 2019

Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», στις εγκαταστάσεις τής ΔΕΘ-Helexpo.

Ώρες λειτουργίας: 10.00-21.00 (10 και 11 Μαΐου), 10.00 – 20.00 (12 Μαΐου).

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

€7 (εισιτήριο ημέρας).

€12 (μειωμένο εισιτήριο τριημέρου – προπώληση).

€14 (εισιτήριο τριημέρου – ταμείο).

Παιδιά ηλικίας έως 12 χρόνων δικαιούνται δωρεάν είσοδο, εφόσον συνοδεύονται από ενήλικα (ένα παιδί ανά ενήλικα). Εισιτήριο για κάθε επιπλέον παιδί ηλικίας έως 12 ετών: €3.

Best of internet