Quantcast

Το επόμενο βιβλίο του Game Of Thrones ίσως να κυκλοφορήσει το 2018 λέει ο George R.R. Martin

Ο νοβελίστας της καρδιάς μας γράφει από το 2011 τον 6 τόμο της επικής σειράς του

Γιώργος Τσαγκόζης

24 Ιουλίου 2017

O George R.R. Martin ενημερωσε τους fans του που βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα για το “The Winds of Winter“, το νέο του βιβλίο της σειράς “A Song of Ice and Fire” που αποτελούν την πηγή έμπνευσης της σειράς-φαινόμενο “Game Of Thrones”, ότι όπου ναι θα είναι έτοιμο, και ότι βρίσκεται λίγους μήνες μακριά από το να το ολοκληρώσει.

«Ίσως να είναι διαθέσιμο για να το διαβάσετε μέσα στο 2018» έγραψε στο blog του ο συγγραφέας, φέρνοντας χαμόγελα στους αναγνώστες-οπαδούς του.

Ο Martin απάντησε μεσώ του blog του και στις «περίεργες φήμες» που έχουν βγει τελευταία για την πολυαναμενόμενη 6η νουβέλα της επικής του σειράς βιβλίων. Οι φήμες αναφέρουν ή ότι ο συγγραφέας δεν έχει γράψει ούτε μισή γραμμή για το νέο βιβλίο ή ότι το έχει τελειώσει απλά για κάποιους δικούς του λόγους δεν το εκδίδει. Ο Martin απάντησε λέγοντας ότι όλες αυτές οι φήμες είναι  «ισότιμα ψεύτικες και ηλίθιες».

Ο συγγραφέας δουλεύει το 6o βιβλίο του από το 2011, όταν και ολοκλήρωσε το πέμπτο βιβλίο της σειράς το “A Dance With Dragons“.

Το αν θα κυκλοφορήσει πρώτα το Winds of Winter ή ο πρώτος τόμος του Fire and Blood είναι δύσκολο να ειπωθεί από τώρα, αλλά νομίζω ότι θα έχετε ένα βιβλίο για το Γουέστερος από εμένα μέσα στο 2018. Και ποιος ξέρει, μπορεί και δύο. Το αγόρι μπορεί να ονειρεύεται.

Τονίζει στο blog του ο 69χρονος αγαπημένος παραμυθάς.

Η 7η σεζόν της σειράς “Game Of Thrones”, πλέον δεν βασίζεται σε κάποιο από τα βιβλία του George R.R. Martin, που πρέπει να σημειωθεί ότι επιβλέπει και δεν γράφει το σενάριο της σειράς. Ενδέχεται λοιπόν στο 6ο βιβλίο του Martin, η υπόθεση να μην ακολουθήσει την πλοκή της σειράς.

 

Best of internet