Quantcast

Ο δήμαρχος της Άγκυρας αγαπάει πάρα πολύ το τεράστιο ρομπότ του

Αλλά δε φαίνεται να έχει το ίδιο καλές σχέσεις με τους αρχιτέκτονες (και τη λογική)

Διονύσης Παππάς

15 Απριλίου 2015

Aυτό εδώ είναι το νέο άγαλμα που στήθηκε πριν λίγες μέρες στην Άγκυρα:

Τεράστιο ρομπότ λοιπόν. Και δεν είναι καν ότι απεικονίζει κάποιο ηρωικό ρομπότ που σκοτώθηκε υπερασπιζόμενο την Άγκυρα ή κάτι τέτοιο. Ούτε καν, απλά στο δήμαρχο της Άγκυρας, Melih Gökçek, απ’ό,τι φαίνεται αρέσουν πάρα, πάρα πολύ τα ρομπότ.

Εδώ π.χ. τον βλέπουμε να ποζάρει μπροστά από τεράστια Transformers:

Capture1Capture23

Οι φωτογραφίες είναι απ’το λογαριασμό του στο Twitter, όπου τις πόσταρε ρωτώντας “ποιο ρομπότ είναι πιο όμορφο;” (+φατσούλα που κλαίει απ’τα γέλια)

Capture34

Όταν υπέβαλε αγωγή εναντίον του το Επιμελητήριο Αρχιτεκτόνων και Μηχανικών της Τουρκίας (TMMOB) επειδή χαλάει τα λεφτά των φορολογούμενων για να φτιάχνει βλακείες, εκείνος δήλωσε πως “το γρανιτένιο κεφάλι του ρομπότ μας είναι πιο έξυπνο απ’τους αρχιτέκτονες που μου έκαναν μήνυση” και προσέθεσε “να σέβεστε το ρομπότ μας”.

a4KOR7y_jpg

Δύο πράγματα έχουμε να σχολιάσουμε πάνω σ’αυτές τις δηλώσεις: 1ον, ε ρε τρέλα και 2ον, αν κάποια στιγμή στο εγγύς μέλλον ο τύπος αποπειραθεί να κατακτήσει τον κόσμο με μια στρατιά από τεράστια νοήμονα ρομπότ (σύμφωνα με το CNNTürk έχει ήδη παραγγείλει άλλα 20) δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν μας είχε δώσει στοιχεία.

Best of internet