Quantcast

Nychos The Weird: Απόκοσμα, πολύχρωμα γκραφίτι διαμελισμένων καρτούν και όχι μόνο

Ο Αυστριακός καλλιτέχνης και το κίνημα Rabbit Eye Movement μας αποκαλύπτουν τι κρύβεται στο εσωτερικό διάφορων φανταστικών πλασμάτων

danaouki-hime

27 Φεβρουαρίου 2014

streetartnews_nychos_jeffsoto_hawaii-1-630x411

Την πρώτη φορά που είδαμε τη δουλειά του ταλαντούχου αυτού Αυστριακού street artist μείναμε με το στόμα ανοιχτό, ήταν η εικόνα του Μίκυ Μάους, που αν και χαμογελαστός ήταν διαμελισμένος και μπορούσαμε να διακρίνουμε το εσωτερικό του, το σκελετό και τα όργανα του. Ο επονομαζόμενος Nycho έχει γεμίσει αμέτρητους τοίχους σε διάφορες πόλεις του κόσμου με αντίστοιχες εικόνες, που παρά τη θεματολογία τους είναι ιδιαίτερα χαρωπές.

Ο Nycho είναι και ο ιδρυτής του εικαστικού κινήματος Rabbit Eye Movement, μιας κολλεκτίβας street artists που εδρεύει στην Αυστρία. Το REM μάλιστα άνοιξε στη Βιέννη και ένα art space στο οποίο εκθέτουν έργα μέλη της ομάδας. Ο Nycho συγκεκριμένα πέρα από γκραφίτι δημιουργεί και τρομερά illustrations τα οποία μπορεί κάποιος να αγοράσει σε μεταξοτυπία ή σε μπλουζάκια κλπ εδώ.

Μπορείτε να δείτε τον Nycho και την υπόλοιπη ομάδα εν δράσει στο παρακάτω βίντεο.

Επιπλέον θαυμάστε ένα μέρος από τη δουλειά του Nychos The Weird εδώ. Για περισσότερα επισκεφτέιτε τη σελίδα του facebook ή το tumblr του.

Best of internet