To ASUS ZenBook 3 Deluxe είναι ένα laptop που αποδεικνύει ότι τα κιλά δε παίζουν ρόλο

Προηγμένα υλικά κατασκευής, εξαιρετικό design και ένα πολύ στιβαρό hardware σε ένα σούπερ λεπτό σώμα

31 Μαΐου 2018

Μια σειρά προϊόντων που διέπονται από ένα άρτιο και μινιμαλιστικό design λανσάρει η ASUS, επιχειρώντας μια ενδιαφέρουσα κίνηση που συνδυάζει υπολογιστική ισχύ με λεπτεπίλεπτο και προσεγμένο σχεδιασμό. Η σειρά περιλαμβάνει laptops, all-in-one PCs, smartphones, smartwatches κ.α. κάτω απο το γενικό label “Zen” που περιγράφει την φιλοσοφία και τον χαρακτήρα των συσκευών.

Η σειρά premium φορητών υπολογιστών ZenBook της ASUS περιλαμβάνει επιλεγμένα προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες επαγγελματιών και οικιακών καταναλωτών. Όλα διακρίνονται από προηγμένα υλικά κατασκευής, minimal σχεδιασμό πιστό στο πνεύμα του Ζεν, ενώ ενσωματώνουν ό,τι πιο σύγχρονο κυκλοφορεί από άποψη hardware, «στριμωγμένα» σε ένα σούπερ λεπτό σώμα.

ASUS ZenBook Flip S Πρόκειται για το πιο λεπτό 2-σε-1 laptop της αγοράς με αναδιπλούμενη κατά 360Ο οθόνη αφής και ASUS Pen με υποστήριξη Windows Ink. Το ASUS ZenBook Flip S, δεν είναι ένας απλός υβριδικός υπολογιστής, αλλά συγχρόνως ένα κομψό laptop, ένα εύχρηστο tablet, και οτιδήποτε άλλο στο ενδιάμεσο. Είναι κατασκευασμένο από ένα συμπαγές κομμάτι αλουμίνιο που έχει σμιλευτεί σε πάχος μόλις 10,9 χιλιοστά. Στο εσωτερικό του όμως κρύβεται η τελευταία λέξη της τεχνολογίας (Intel Core i7, μέχρι 16GB RAM, μέχρι 1TB PCI Gen 3 SSD και μια θύρα USB-C με έξοδο οθόνης και γρήγορη φόρτιση) που το καθιστά ένα απίστευτα ισχυρό μηχάνημα που διαπρέπει ακόμα και στον ήχο. Το ΑSUS ZenBook Flip S διαθέτει την τεχνολογία της Harman Kardon για να καταφέρει να αποδώσει από δύο ηχεία υψηλής ποιότητας πραγματικό ήχο surround.

ASUS ZenBook 3 Deluxe Με το νέο ZenBook 3 Deluxe η ASUS ουσιαστικά παιρνει το ήδη εξαιρετικό ZenBook 3 και κάνοντάς το ακόμα καλύτερο. Το ZenBook 3 Deluxe επιτυγχάνει σχεδόν το αδύνατο, διαθέτοντας μια πανέμορφη οθόνη 14 ιντσών σε ένα κομψό και συμπαγές πλαίσιο που συναντούμε σε τυπικούς υπολογιστές 13 ιντσών. Πρόκειται για έναν ασύγκριτο συνδυασμό ισχύος και ομορφιάς, προσφέροντάς την τέλεια ισορροπία μεταξύ φορητότητας και παραγωγικότητας. Το ZenBook 3 Deluxe έχει πάχος μόλις 12,9 χιλιοστά και ζυγίζει μόλις 1,1 κιλά.

ZenBook Pro UX550 Το πανίσχυρο Zenbook Pro έρχεται οπλισμένο με 16gb ram, με έναν σβέλτο i7 και με την NVIDIA GTX 1050Ti, έτοιμο να καλύψει τις ανάγκες του χρήστη για απαιτητική εργασία ή ακόμα και gaming. Στα 1.8kg και με μια FHD 15.6″ είναι ένα laptop κατάλληλο να προσφέρει φωτεινά, ευκρινή γραφικά για να μπορείς να απολαμβάνεις την αγαπημένη σου ταινία σε υψηλή ανάλυση, να δουλέψεις οπουδήποτε σε project που υπο κανονικές συνθήκες θα χρειαζόσουν desktop και όλα αυτά σε μια αρκετά ανταγωνιστική τιμή για την κατηγορία του.

Επειδή, όπως οι ίδιοι περιγράφουν, η φιλοσοφία του Ζεν είναι και να δίνεις και να παίρνεις, η ASUS με την προσφορά της «Money Back Guarantee» προσφέρει σε όσους αγοράσουν ένα ASUS ZenBook τη δυνατότητα εάν δεν μείνουν ικανοποιημένοι, να το επιστρέψουν μέσα σε τρεις μήνες και να λάβουν όλα τα χρήματά τους πίσω. Αρκεί μια εγγραφή εδώ. Η ενέργεια ισχύει έως και τις 30 Ιουνίου.

Best of internet