Quantcast
MISC

Τέρμα η αναμονή: οι τηλεοπτικές σειρές που επιστρέφουν μέσα στο 2015

Ένα αφιέρωμα σε όσες προλαβαίνεις (και αξίζει) να κάνεις catch-up


Γιάννης Βάντσος · 5 Δεκεμβρίου 2014

Μαζί με το 2015, έρχονται και οι συνέχειες σειρών με φανατικό κοινό και βροντερό όνομα. Τσέκαρε παρακάτω και φτιάξε το πρόγραμμά σου:

 

Hannibal

Hannibal-Season-3

Ας το παραδεχτούμε, η δεύτερη σεζόν του Hannibal ήταν από τις καλύτερες σεζόν που προβλήθηκαν πέρυσι, αφήνοντας το λίγο πιο αδύναμο procedural κομμάτι στην άκρη και εστιάζοντας στην βασική υπόθεση, με ανατροπές και εξελίξεις που ικανοποίησαν και τους πιο απαιτητικούς. Λογικό είναι, λοιπόν, να βρίσκεται στη λίστα με τις σειρές που περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία να επιστρέψουν, μιας και το (άψογο) φινάλε άνοιξε ένα εντελώς καινούριο κεφάλαιο που πρέπει να ειπωθεί, και με την Τζίλιαν Άντερσον επισήμως ως series regular, περιμένουμε τα καλύτερα.

 

 

House of Cards

2043105

Με την επίσημη ανακοίνωση πως η 3η σεζόν θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 27 Φεβρουαρίου, το ίντερνετ άρχισε να παραληρεί. Ευκαιρία για όσους έχουν στην αναμονή τη σειρά τόσο καιρό, να αρχίσουν το catch up μιας και τα σπόιλερς δίνουν και παίρνουν, ακόμη και στο teaser του 3ου κύκλου, που μετά από εναν φανταστικό δεύτερο, έρχεται να ανεβάσει ξανά τον πήχη κι εμείς είμαστε έτοιμοι να δούμε τον Κέβιν Σπέισι και τη Ρόμπιν Ράιτ σε 13 ακόμη συναρπαστικά κεφάλαια.

 

 

Banshee

BANSHEE

Η σειρά που ξεκίνησε με τον εγκληματία που μετά από μια παρεξήγηση κατέληξε να είναι ο σερίφης της πόλης του Banshee, γρήγορα εξελίχθηκε στον ορισμό του “αίμα και σπέρμα”, με δυο κύκλους των δέκα επεισοδίων, που έχουν καταφέρει ήδη να χτίσουν το φανατικό τους κοινό. Στις 9 Ιανουαρίου το Banshee ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό με έξτρα ξύλο, σεξ και παράνοια.

 

 

Shameless

o-SHAMELESS-SHOWTIME-facebook

Οι Γκάλαγκερς είναι μια από τις καλύτερες τηλεοπτικές οικογένειες που υπάρχουν αυτήν τη στιγμή στην τηλεόραση, για αυτό άλλωστε και ο Γουίλιαμ Μέισι διεκδίκησε το Emmy πέρυσι στην κατηγορία καλύτερου Α’ ανδρικού σε κωμική σειρά (παρόλο που ήταν η πιο δραματική σεζόν της, αλλά αυτό ανήκει σε άλλου είδους κουβέντα). Στις 11 Ιανουαρίου οι Γκάλαγκερς επιστρέφουν χρονικά λίγους μήνες μετά το περσινό φινάλε, κι εμείς θα είμαστε εδώ για να τους απολαύσουμε.

 

 

The Wrong Mans

The-Wrong-Mans

Μετά το Χριστουγεννιάτικο σπέσιαλ του Black Mirror και λίγο πριν τη συνάντηση του Doctor με τον Άγιο Βασίλη, μια περσινή Βρετανική έκπληξη θα επιστρέψει για δεύτερη σεζόν. Τυπικά δεν μετράει στη λίστα, μιας και επιστρέφει τέλη του ΄14, όμως ο ενθουσιασμός είναι μεγάλος. Το The Wrong Mans είναι μια μαύρη κωμωδία που ακολουθεί τους Sam και Phil, δυο συναδέλφους που μπλέκουν σε έναν εγκληματικό ιστό συνωμοσιών και διαφθοράς, όταν ο Sam απαντάει καταλάθος σε ένα κινητό που βρίσκει στον τόπο ενός αυτοκινητιστικού. Η διπλή επιστροφή έρχεται στις 22 Δεκεμβρίου, που σας δίνει ακριβώς όσο χρόνο χρειάζεστε για να παρακολουθήσετε τα 6 μισάωρα επεισόδια της 1ης.

 

 

Portlandia

portlandia_lead

Μπαίνοντας στις καθαρά κωμικές σειρές, οι υπεραγαπημένοι Armisen/Brownstein επιστρέφουν στις 8 Ιανουαρίου με μπόλικη διάθεση για σάτιρα, διάσημους guest stars και περισσότερη εξερεύνηση στα άδυτα του Πόρτλαντ, της πόλης που αγαπήσαμε τέσσερις σεζόν τώρα. Έχει ήδη ανακοινωθεί πως οι Ολίβια Γουάιλντ και Τζεφ Γκόλντμπλουμ θα επιστρέψουν, καθώς επίσης οι Τζέιν Λίντς, Νατάσα Λιόν και ο Ματ Γκρέινινγκ, ο δημιουργός των Σίμπσονς.

 

 

Cougar Town

Cougar Town

Στις 6 Ιανουαρίου, η Cul-de-Sac παρέα επιστρέφει στην τελευταία σεζόν της, με μια απώλεια στο βασικό καστ όπως δυστυχώς ανακοινώθηκε πριν από λίγους μήνες. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να απολαύσουμε τα τελευταία επεισόδια παρέα με πολλά ποτήρια κρασί, όπως άλλωστε αρμόζει στη σειρά που απενεχοποίησε το day drinking στην τηλεόραση.

 

 

Broad City

maxresdefault

Και φυσικά για το τέλος έμεινε η ίσως καλύτερη κωμική σειρά και σίγουρα η μεγαλύτερη έκπληξη της περσινής χρονιάς. Η Άμπι και η Ιλάνα, που είχαν γοητεύσει το κοινό από τη διαδικτυακή σειρά του Broad City πριν συνεργαστούν με την Εϊμι Πόλερ και το μεταφέρουν στη μικρή οθόνη μέσω του Κόμεντι Σέντραλ, παρουσιάζουν τις ζωές δυο 20κατι κοριτσιών στη Νέα Υόρκη με τον καλύτερο τρόπο που θα μπορούσαν να παρουσιαστούν. Με ίσως μηδαμινή υπομονή στα πρώτα επεισόδια για να μπεις στο κλίμα, η σειρά σαν σύνολο όχι απλά ικανοποιεί, αλλά σου φτιάχνει τη μέρα και αξίζει ένα Χριστουγεννιάτικο μαραθώνιο πριν επιστρέψει στις 14 Ιανουαρίου με τη δεύτερη σεζόν.

 

 

Best of internet