Quantcast
MISC

#athens_takeover: Screenings

Το Πρόγραμμα Προβολών του lubenfest | #athens_takeover


Moloch · 19 Ιουλίου 2013

Και Κινηματογραφικές προβολές στο lubenfest | #athens_takeover στις 20 Ιουλίου. Ελληνικές ταινίες μικρού μήκους των τελευταίων χρόνων, σχεδόν δύο ώρες αφιερωμένες στο σινεμά. Επιμέλεια Προβολών: Κατερίνα Τριχιά και Γιάννης Λαμπρόπουλος

45 Βαθμοί του Τζώρτζη Γρηγοράκη

45degrees

Σύνοψη
Αθήνα, Αύγουστος 2012. 45 βαθμοί. Η κατάσταση είναι τεταμένη. Ένας πατέρας αλλάζει υπό το βάρος της οικονομικής κρίσης. Νυχτώνει κι ακόμα κάνει πολλή ζέστη. Μία πρωτεύουσα έτοιμη ν’ ανατιναχθεί.

Trailer

Παγόβουνο του Κώστα Γεραμπίνη

Pagovouno_Poster_Print_GR_4B

Σύνοψη
Ο Στέφανος, ένας υπέρβαρος νέος στη σύγχρονη Αθήνα, υποφέρει μετά τον θάνατο του αδερφού του. Ζητώντας εκδίκηση από τον άνθρωπο τον οποίο θεωρεί υπεύθυνο, μπλέκει σε ένα κόσμο στον οποίο δεν ανήκει.

Trailer

Η Απέναντι Όχθη του Μιχαήλ Φελάνη

teliki afisa_A3_cmyk

Σύνοψη
Ένας στρατιώτης παρακούει τις εντολές της Μεραρχίας και περνά το ποτάμι, το όριο που τους έχουν θέσει και που αποτελεί τον απαγορευμένο καρπό για τους στρατιώτες, και έρχεται αντιμέτωπος με έναν άλλο άντρα. Είναι εχθρός; Και αν ναι, τι τους χωρίζει πραγματικά; Η ιστορία παραβάλει το αντιπολεμικό μήνυμα που ήθελε να εκφράσει ο συγγραφέας Αντώνης Σαμαράκης.

Dead On Time των Αντρέα Λαμπρόπουλου και Κώστα Σκύφτα

valerofond_dead-on-time-poster

Σύνοψη
Μία νέα κοπέλα προσπαθεί να αποδράσει απο τα χέρια κακοποιών που απειλούν να την εκτελέσουν, αλλά ανακαλύπτει οτι ο θάνατος είναι το μικρότερο απο τα προβλήματά της.
Trailer

Interview του Γιάννη Μπουγιούκα

31442_10200809106363619_544487927_n

Σύνοψη
Συνέντευξη εργασίας: Η διαδικασία κατά την οποία ένας δυνάμει εργαζόμενος αξιολογείται από τον εργοδότη με την προοπτική απασχόλησης σε συγκεκριμένη θέση. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, ο εργοδότης ελπίζει να καθορίσει εάν ο αιτών είναι κατάλληλος για τον ρόλο. (Wikipedia)
Τrailer

Munchies του Ρωμανού Αργυρόπουλου

pegasus_large_t_981_14158528

Σύνοψη
Ένα συνηθισμένο βράδυ Παρασκευής. 5 άτομα έχοντας καταναλώσει σκανκ σκέφτονται ως ιδανική λύση για την υπογλυκαιμία τους, την εισβολή στο τοπικό εργοστάσιο σοκολάτας.

Wanderball του Δημήτρη Μαυροφοράκη

DVD-WRAP-S

Σύνοψη
Η ιστορία μίας μπάλας που αγοράζεται από ένα πιτσιρικά σε ένα κατάστημα παιχνιδιών. Ο μικρός είναι τόσο ενθουσιασμένος με το καινούργιο του παιχνίδι που περνάει όλη του τη μέρα μαζί της, ακόμα και όταν κοιμάται. Τα δεδομένα αλλάζουν όμως όταν μια μέρα θα πάρει την απόφαση να την πάρει μαζί του στο σχολείο…

Damaged 14 του Κriton

1059446_616966968337014_613861820_n

Σύνοψη
Πανδημία, προπαγάνδα ή μήπως κάτι άλλο; Η Grace είναι μετανάστρια απο τις Φιλλιπίνες. 14 μέρες μετά απο την καταστροφή, αποφασίζει να βγεί απο το καταφύγιό της ψάχνοντας να βρει νερό, φαγητό αλλά και ανθρώπινη ζωή. Όταν οι προσπάθειές της αποβαίνουν μάταιες, εκείνη αρχίζει σταδιακά να παρανοεί…
Trailer

SPHINX του Κωνσταντίνου Καραμαγκιώλη

602258_298942796873485_1500716533_n

Σύνοψη
Ο Λεωνίδας πρέπει να αποδείξει στην ομάδα SPHINX και στον πατέρα του, αρχηγό της οργάνωσης, ότι μπορεί να είναι άξιο μέλος της.
H βία στην σημερινή Αθήνα είναι ορατή εκεί που τα πρωτόγονα ένστικτα ηχούν κάτω απο στοές και υπόγεια, μέσα σε γκέτο όπου άνθρωποι πασχίζουν να συνυπάρξουν μονομαχόντας για μια καλύτερη θέση.

Best of internet