Quantcast
MISC

Βασικά Tips για έξυπνο παιχνίδι στο live στοίχημα

Δοκίμασε το μοναδικό στοίχημα


THE NEWSROOM · 30 Ιουνίου 2022

Η επιστροφή στην κανονικότητα έφερε το διαδικτυακό στοίχημα στην καθημερινότητα των παικτών. Όλο αυτό το διάστημα οι στοιχηματικές εταιρίες επένδυσαν μεγάλα κεφάλαια αναβαθμίζοντας σημαντικά τις υπηρεσίες που προσφέρουν στα μέλη τους. Το παιχνίδι γίνεται διαδραστικότερο και πιο ασφαλές στο διαδίκτυο με τους bookmakers να προσθέτουν νέες εφαρμογές στις πλατφόρμες τους. Η Novibet είναι μία από αυτές τις εταιρίες, προσφέροντας εκατοντάδες στοιχηματικές επιλογές σε καθημερινή βάση.

Η εφαρμογή της κατάλληλης στρατηγικής μπορεί να εξασφαλίσει στον παίκτη ένα ασφαλές και διασκεδαστικό παιχνίδι. Μπορεί οι στοιχηματικές εταιρίες να έχουν το pre-game πλεονέκτημα κόντρα στον παίκτη ωστόσο τα σωστά tips μπορούν να αντιστρέψουν την κατάσταση. Η σωστή χρήση τους σε συνδυασμό με την εμπειρία των παικτών μπορούν σε βάθος χρόνου να εξισορροπήσουν την κατάσταση. Ποιες είναι όμως οι συμβουλές που πρέπει να γνωρίζει ο παίκτης για να βελτιώσει τις πιθανότητες προς την επιτυχία; Ας γνωρίσουμε τις σημαντικότερες από αυτές εστιάζοντας κυρίως στα tips που θα βοηθήσουν τη συμμετοχή σας στο live στοίχημα.

Απέφυγε τα blind bets στο παιχνίδι σου

Δεν είναι λίγες οι φορές που ποντάραμε υπέρ της αγαπημένης μας ομάδας ή απλά βάλαμε τα λεφτά μας στην τύχη απλά και μόνο για να παρακολουθήσουμε έναν αγώνα με μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Αν θέλετε να λέγεστε έξυπνος παίκτης πρέπει να αποφύγετε τέτοιες συνήθειες. Μελετήστε προσεκτικά τον αγώνα στον οποίο θέλετε να στοιχηματίσετε και μην εμπιστεύεστε τα χρήματά σας σε άγνωστους tipsters ή τη θεά τύχη. Αφήστε μακριά από το στοίχημα συναισθηματισμούς που πολύ πιθανόν να σας στείλουν στον κουβά και λάβετε σοβαρά υπόψη σας όλους εκείνους τους παράγοντες που ενδεχομένως να επηρεάσουν την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Προτίμηση σε αγώνες με livestreaming

Το σύνολο των στοιχηματικών εταιριών προσφέρει σήμερα μεγάλο αριθμό ζωντανών μεταδόσεων στις πλατφόρμες τους. Δεν θα ήταν κακή ιδέα να προτιμήσετε για τον στοιχηματισμό σας κάποιες από αυτές τις αναμετρήσεις

έχοντας την ευκαιρία να σχηματίσετε άποψη για την αγωνιστική κατάσταση των δύο αντιπάλων. Αφιερώστε λίγα λεπτά στο ξεκίνημα του αγώνα και αξιολογήστε αν οι αποδόσεις που τρέχουν εκείνη τη στιγμή ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα ή θα μπορούσατε να εκμεταλλευτείτε ένα λάθος των Bookmakers. Άσχημες καιρικές συνθήκες, κακός αγωνιστικός χώρος και πολλοί ακόμα παράγοντες μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά την έκβαση του αγώνα.

Εκμεταλλευτείτε το Cash out στο ζωντανό στοίχημα

Το Cash out αποτελεί ένα σπουδαίο εργαλείο στα χέρια των παικτών. Μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές που ουκ ολίγες φορές θα σας γλιτώσει από ένα μεγάλο tilt των τελευταίων λεπτών. «Κάλιο πέντε και στο χέρι παρά δέκα και καρτέρι» λέει μία σοφή παροιμία και στην περίπτωσή μας ταιριάζει γάντι. Μην διστάσετε να εξαργυρώσετε ένα κουπόνι όταν αυτό σας προσφέρει σε cash out πάνω από το 80% της συνολικής του αξίας, ρισκάροντας μέχρι το σφύριγμα της λήξης μία αναποδιά. Σε βάθος χρόνου θα συνειδητοποιήσετε πως τα χρήματα που θα έχετε κερδίσει θα είναι περισσότερα από αυτά που ενδεχομένως να κερδίζατε αν πηγαίνατε μέχρι τέλους. Το μερικό cash out είναι μία εξίσου καλή επιλογή για όσους θέλουν τουλάχιστον να κλειδώσουν το αρχικό τους κεφάλαιο. Φυσικά εξαργύρωση κάνουμε και σε παιχνίδια που στραβώνουν από την αρχή μειώνοντας το συνολικό ποσό της ήττας.

Δεν ποντάρω άμεσα τα κέρδη ενός στοιχήματος

Η υπομονή είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα για τον παίκτη του στοιχήματος. Αν είστε από αυτούς που με τον ενθουσιασμό της νίκης τρέχουν να ποντάρουν τα κέρδη τους στο επόμενο στοιχηματικό γεγονός, είναι σίγουρο πως σύντομα θα βρεθείτε με άδεια τη μπάνκα. Αφήστε τον χρόνο να γίνει σύμμαχος στο παιχνίδι σας. Κλειδώστε τα κέρδη σας και καθαρίστε το μυαλό σας από την στοιχηματική παρόρμηση. Μελετήστε προσεκτικά τις επόμενες κινήσεις σας που δεν είναι απαραίτητο να συμβούν την ίδια χρονική στιγμή. Είναι δεδομένο πως δεν μπορείτε να προβλέψετε όλα τα παιχνίδια που βρίσκονται στο κουπόνι. Όσο μεγάλο και αν είναι το σερί σας πάντα εγκυμονεί ο κίνδυνος της ήττας.

Best of internet