Quantcast
MISC

Απελευθέρωσε τις Νέες Γεύσεις iD!

Δύο Νέες Γεύσεις έρχονται να συμπληρώσουν τη γκάμα των ράβδων θερμαινόμενου καπνού iD


LUBEN CREW · 26 Μαΐου 2022

Δύο Νέες Γεύσεις έρχονται να συμπληρώσουν τη γκάμα των ράβδων θερμαινόμενου καπνού iD, από τους δημιουργούς των τσιγάρων Davidoff. iD Capsule Forest Purple, για μια αρωματική εμπειρία από νότες Berries και iD Capsule Summer Red για μια δροσιστική γεύση Watermelon, σπάζοντας την γευστική μπίλια στο φίλτρο. Μπορείς πάντα να απολαύσεις την απαλή γεύση καπνού από ειδικά επιλεγμένα καπνά υψηλής ποιότητας χωρίς να σπάσεις τη μπίλια στο φίλτρο. Κάθε ενήλικας καπνιστής μπορεί τώρα να επιλέξει ανάμεσα σε 6 μοναδικές γεύσεις iD (Rich Bronze, Balanced Blue, Ice, Capsule Polar, Capsule Forest Purple & Capsule Summer Red) για μια εμπειρία θερμαινόμενου καπνού με λιγότερη μυρωδιά, σίγουρα πέρα από τα συνηθισμένα!

Οι ράβδοι θερμαινόμενου καπνού iD καθώς και η συσκευή θερμαινόμενου καπνού PULZE είναι αποτέλεσμα πολλών ετών έρευνας και ανάπτυξης της Imperial Tobacco, που έχει επενδύσει διεθνώς περισσότερο από 1 δισ. Ευρώ συμβάλλοντας στην στροφή των καπνιστών σε λιγότερο επιβλαβείς εναλλακτικές καπνίσματος. Στην Ελλάδα, χάρη στις εκτενείς έρευνες συγκεντρώθηκαν ποιοτικά και ποσοτικά δεδομένα τα οποία αξιοποιήθηκαν στην ανάπτυξη ενός σύγχρονου και καινοτόμου προϊόντος που ανταποκρίνεται στις ανάγκες και προσδοκίες των σύγχρονων καπνιστών.

Η συσκευή θερμαινόμενου καπνού PULZE διαθέτει 2 επίπεδα θέρμανσης, για επιλογή έντασης γεύσης. Επίλεξε το επίπεδο Standard για πιο έντονη γευστική εμπειρία ή το επίπεδο Eco για μια πιο ήπια γευστική εμπειρία. Το PULZE προσφέρει επίσης έως και 20 συνεχόμενες χρήσεις με μία πλήρη φόρτιση, για απόλαυση χωρίς διακοπές για επαναφόρτιση.

H Imperial Tobacco Hellas, που λάνσαρε τα προϊόντα PULZE και iD, κατέχει ηγετικό ρόλο στην ΝΑ Ευρώπη. Με έδρα την Αθήνα και με ελληνική Διοίκηση, ο συνολικός αριθμός των χωρών που ανήκουν στην αρμοδιότητα της φτάνει τις 13, με πιο σημαντικές την Ιταλία, Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία και Σερβία. Στο ισχυρό χαρτοφυλάκιο μαρκών της ανήκουν τα Τσιγάρα Davidoff, Maxim, Slim Line, Gauloises, John Player Special, West, R1, οι Καπνοί Golden Virginia & Drum, τα Χαρτάκια & Φιλτράκια Rizla και τα Ηλεκτρονικά Τσιγάρα myblu, που κυκλοφόρησαν στην ελληνική αγορά πριν από 2 χρόνια με μεγάλη επιτυχία. Δέσμευση της να αναπτύσσει καινοτόμες και πρακτικές προτάσεις που καλύπτουν τις εξελισσόμενες ανάγκες των καπνιστών που αναζητούν περισσότερες και καλύτερες επιλογές.

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ

Best of internet