Quantcast
MISC

Η νέα Heineken® Silver «βγαίνει» από το Metaverse και προσγειώνεται.. In Real Life!

Το κοινό καλωσόρισε και απόλαυσε για πρώτη φορά ζωντανά την extra fresh Heineken® Silver, σε ένα συναρπαστικό party στο Ωδείο Αθηνών


LUBEN CREW · 13 Απριλίου 2022

Αθήνα, 11 Απριλίου 2022: Η Heineken® Silver είναι η πρώτη παγκοσμίως virtual μπίρα, που λανσαρίστηκε από τη Heineken® στο Μetaverse, με σκοπό να «καυτηριάσει» με χιούμορ τα προϊόντα, που ενώ κυκλοφορούν εκεί, τα απολαμβάνουμε καλύτερα στην πραγματική ζωή.

Την Πέμπτη 7 Απριλίου, σε παράλληλα events που πραγματοποιήθηκαν ταυτόχρονα σε όλη την Ευρώπη, η Heineken® Silver «βγήκε» από το metaverse και κατέφτασε στον πραγματικό κόσμο, αποδεικνύοντας, ότι τίποτα δεν ξεπερνά την αναζωογονητική γεύση μιας μπίρας, όταν την απολαμβάνουμε στην πραγματικότητα.

Σε ένα πρωτότυπο και διαδραστικό πάρτυ που συνδύασε στοιχεία από τον φυσικό και τον ψηφιακό κόσμο, εντυπωσιακά live performances, λαμπερούς καλεσμένους αλλά και πολλές εκπλήξεις, το κοινό υποδέχτηκε τη νέα Heineken® Silver το βράδυ της Πέμπτης, στην Αθήνα. Στο επίκεντρο αυτής της φαντασμαγορικής εκδήλωσης ήταν η μεταφορά στοιχείων του virtual Heineken® House, τα οποία το κοινό είχε γνωρίσει πρώτα μέσα από την πλατφόρμα του Decentraland, αλλά και η έξτρα δροσιστική Heineken® Silver, την οποία απόλαυσε για πρώτη φορά στην πραγματικότητα.

Στο line up του Heineken® Silver IRL Event βρέθηκαν οι DJs Korilla και Nick Jojo, ενώ η Natasha Kay «έντυσε» μουσικά την εκδήλωση με ένα εντυπωσιακό live act και καθήλωσε το κοινό σε συνεργασία με την graffiti artist Devil’s Claw, η οποία ζωγράφισε ζωντανά πάνω στο ρούχο της τραγουδίστριας, κατά τη διάρκεια του act της.

Εκτός από το θεαματικό act, το μεγάλο πάρτι της Heineken® Silver φιλοξένησε μοναδικές εμπειρίες με VR glasses, με τα οποία οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γράψουν χειρόγραφα το μήνυμά τους σε ψηφιακό περιβάλλον, ενώ παράλληλα, είχαν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν τον ψηφιακό τους «κλώνο» και να χορέψουν μαζί του, αξιοποιώντας μια πρωτοποριακή τεχνολογία που αποτύπωνε την μορφή του κάθε επισκέπτη σε 3D μορφή.

Το Metabar και το DJ Booth του virtual Heineken® House που γνώρισε το κοινό στο Metaverse, «προσγειώθηκαν» στο IRL Event της Heineken® Silver, δίνοντας την αίσθηση στους επισκέπτες ότι βρίσκονται μέσα στον ίδιο χώρο που είχαν επισκεφθεί virtually πριν λίγες εβδομάδες στην πλατφόρμα του Decentraland.

Ο Bram Westenbrink, Global Heineken® Brand Director της HEINEKEN®, δήλωσε: «Λανσάραμε τη Heineken® Silver πρώτα στο metaverse, με μια οξύμωρη προσέγγιση και αρκετή δόση χιούμορ, για να τονίσουμε πως ο καλύτερος τρόπος για να την απολαύσετε είναι στον πραγματικό κόσμο. Σήμερα, κινηθήκαμε ανάμεσα στον εικονικό και στον πραγματικό κόσμο με «phygital» εκδηλώσεις σε όλη την Ευρώπη, γιορτάζοντας τη νέα προσθήκη στην οικογένεια της Heineken® και συνδυάζοντας τα καλύτερα στοιχεία και των δύο κόσμων: διαδραστικές εμπειρίες όπως αυτές που συναντήσαμε στο metaverse, με τη συντροφιά όμως μιας μπίρας που μπορείτε να απολαύσετε στην πραγματικότητα».

Το κοινό μπορεί ήδη να απολαύσει την πραγματική Heineken® Silver σε όλη την Ευρώπη από τις 7 Απριλίου. Με έξτρα δροσιστική γεύση και ευχάριστα απαλή επίγευση, η Heineken® Silver έχει ένα πιο ελαφρύ προφίλ κατανάλωσης και παράγεται με τέτοιο τρόπο, ώστε να ικανοποιεί ακόμα και τις πιο απαιτητικές και σύγχρονες γευστικές προτιμήσεις. Zυθοποιείται όπως ακριβώς η αυθεντική Heineken®, εξασφαλίζοντας έτσι την ίδια υψηλή ποιότητα και φυσικά συστατικά, ενώ διατηρεί το χαρακτηριστικό χρυσοκίτρινο χρώμα της Heineken®.

Best of internet