Quantcast
MISC

Χριστουγεννιάτικη special edition συσκευασία με άρωμα…Μαστίχας από την M DRY Mastiha

Με πλούσια γεύση Μαστίχας Χίου, η M DRY προέρχεται από 100% παραδοσιακή απόσταξη μέσα σε χάλκινους άμβυκες κερδίζοντας κάθε πτυχή του εξαιρετικού αρώματος και της γεύσης της αγαπημένης μαστίχας


LUBEN CREW · 11 Ιανουαρίου 2022

Η M DRY Mastiha, η πρώτη ξηρή μαστίχα από 100% απόσταξη μαστίχας Χίου έρχεται φέτος τα Χριστούγεννα σε μια μοναδική συσκευασία δώρου, special edition, η οποία περιλαμβάνει το εκλεκτό απόσταγμα στη μοναδική σχεδίασης φιάλη των 700 ml, καθώς και το premium γυάλινο ποτήρι για το ιδανικό σερβίρισμα!

Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή που όλοι θέλουν να δωρίσουν σε φίλους ή και στον εαυτό τους ένα πολύτιμο δώρο. H M DRY Mastiha αποτελεί την ιδανική επιλογή για όποιον ξέρει να εκτιμά και να απολαμβάνει ένα υψηλής ποιότητας απόσταγμα. Πρόκειται για ένα dry spirit ισορροπημένο αλλά και παιχνιδιάρικο, με χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη, απεριόριστες δυνατότητες για ξεχωριστά κοκτέιλ με κοσμοπολίτικο αέρα και άρωμα Μεσογείου. Με πλούσια γεύση Μαστίχας Χίου, η M DRY προέρχεται από 100% παραδοσιακή απόσταξη μέσα σε χάλκινους άμβυκες κερδίζοντας κάθε πτυχή του εξαιρετικού αρώματος και της γεύσης της αγαπημένης μαστίχας. Μπορείτε να απολαύσετε την M DRY ως απεριτίφ, παγωμένη σε σφηνάκι, ως long drink αλλά και ως συστατικό γευστικών cocktail που θα απογειώσουν τα ρεβεγιόν με την οικογένεια και με φίλους.

Αναζητήστε την M DRY Mastiha σε συσκευασία δώρου στις επιλεγμένες κάβες Cava OAK, Cava Nektar, Cava Canava αλλά και σε άλλες, και χαρίστε στους αγαπημένους σας ή και στον εαυτό σας ένα υψηλής ποιότητας δώρο.
Καλή απόλαυση και καλές γιορτές!

Best of internet