Quantcast
MISC

Redmi Note 10 5G: Η κορυφαία και πιο προσιτή 5G συσκευή της Xiaomi ήρθε στην Ελλάδα!

H Xiaomi καινοτομεί και πάλι με μια νέα συσκευή στη σειρά Redmi


LUBEN CREW · 3 Ιουνίου 2021

Ο κόσμος συνεχίζει να αλλάζει με μεγάλες ταχύτητες και η τεχνολογία ανοίγει το παράθυρο στη νέα εποχή με τις τεράστιες δυνατότητες, που φέρνει η χρήση των δικτύων 5G. H Xiaomi καινοτομεί και πάλι με μια νέα συσκευή στη σειρά Redmi που, χωρίς να κάνει καμία “έκπτωση” στην ποιότητα και τις επιδόσεις της, διατίθεται σε μια τιμή-πειρασμό για να μπορούν όσοι θέλουν να βιώσουν νέες, μαγικές τεχνολογικές εμπειρίες.

Πρόκειται για το Redmi Note 10 5G της σειράς Redmi, που συνδυάζει εντυπωσιακά τεχνικά χαρακτηριστικά και ταχύτητες 5G σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή, εκφράζοντας έτσι και τη δέσμευση της μάρκας για τεχνολογίες αιχμής που να απευθύνονται σε όλους. Το νέο έξυπνο κινητό της Xiaomi έρχεται με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά.

  • Το σύστημα MediaTek Dimensity 700 με αρχιτεκτονική σχεδίαση των 7nm, υποστήριξη Dual 5G SIM και ενσωματωμένο modem, εξασφαλίζει κορυφαία επάρκεια ισχύος.
  • Χάρη στη συναρπαστική οθόνη 90Hz 6.5” AdaptiveSync DotDisplay για ομαλή πλοήγηση και ξεκούραστη θέαση, το Redmi Note 10 5G έχει τη μοναδική δυνατότητα να προσαρμόζεται αυτόματα στο περιεχόμενο που επιλέγουν οι χρήστες – από streaming στα 30Hz ή 60Hz, στην παρακολούθηση ενημερώσεων των social media ή στο gaming στα 90Hz. Οι εμπειρίες αυτές βελτιστοποιούνται με τη βοήθεια της 5,000 mAh (typ) μπαταρίας με την ταχεία φόρτιση στα 18W που το καθιστούν ιδανικό σύντροφο για καθημερινή, απαιτητική χρήση.
  • Επιπλέον, η νέα συσκευή υποστηρίζει ένα τριπλό σύστημα από κάμερες με την 48MP κύρια κάμερα, τη 2MP macro κάμερα και τον αισθητήρα βάθους πεδίου 2MP, που επιτρέπει την εύκολη λήψη εξαιρετικών φωτογραφιών και βίντεο.
  • Τέλος, ως smartphones επίσημα συνεργαζόμενα με το PUBG Mobile Esports 2021, η σειρά Redmi Note 10 δίνει σε όλους τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τα όρια της εμπειρίας gaming στη mid-range κατηγορία συσκευών.

Με λίγα λόγια, το πρωτοποριακό Redmi Note 10 5G της σειράς Redmi της Xiaomi, είναι ένα smartphone υψηλής απόδοσης για απαιτητικούς καταναλωτές, που προσφέρεται σε ιδιαίτερα οικονομική τιμή για να εισάγει τους χρήστες στη νέα εποχή 5G και των τεράστιων ταχυτήτων και ασύλληπτων επιδόσεων.

Το κινητό κυκλοφορεί σε έκδοση 4GB RAM & 64GB ROM σε χρώμα Nighttime Blue και Graphite Gray, ενώ η προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης ανέρχεται στα 229.90 ευρώ.

Μάλιστα, στο πλαίσιο του λανσαρίσματος, από τις 2/6 έως και τις 12/6, η συσκευή θα πωλείται στην ειδική τιμή των 199,90 € (promo early bird).

Παράλληλα, θα τρέξει και service promo από την ημέρα κυκλοφορίας του προϊόντος και για 3 μήνες (μέχρι 2/9/2021), καθώς όσοι αγοράσουν την συσκευή θα δικαιούνται μια δωρεάν επισκευή για τους 6 πρώτους μήνες από την ημερομηνία αγοράς. Η επισκευή αυτή θα παρέχεται δωρεάν και θα περιλαμβάνει, εφόσον χρειάζεται, δωρεάν αντικατάσταση της οθόνης.

Η διάθεση των προϊόντων πραγματοποιείται μέσω της Info Quest Technologies, επίσημος διανομέας της Xiaomi στην Ελλάδα και Κύπρο.

Best of internet