Quantcast
MISC

Υπάρχουν λόγοι για να βρεθείς στο IMC ’18: Back to the future και στους εξηγούμε ωραία

Το το ετήσιο συνέδριο για το marketing που διαμορφώνει τις ψηφιακές εξελίξεις τα τελευταία 16 χρόνια, επιστρέφει στις 13 Δεκεμβρίου στα Village Cinemas Αμαρουσίου


LUBEN CREW · 11 Δεκεμβρίου 2018

Το Interactive Marketing Conference (IMC), το ετήσιο συνέδριο του IAB Hellas επιστρέφει στις 13 Δεκεμβρίου στα Village Cinemas με τίτλο, “Back to the Future”.

Σύγχρονες τάσεις στο marketing, νέες τεχνολογίες, τεχνητή νοημοσύνη, η προστασία των προσωπικών σου δεδομένων, το μέλλον των εκδόσεων σε ένα ψηφιακό κόσμο όπου κερδίζουν έδαφος οι “πλατφόρμες”, οι influencers αλλά και τα fake news είναι μερικά από τα ζητήματα που θα απασχολήσουν το ομολογουμένως πολύ ζουμερό πρόγραμμα του συνεδρίου που έχει ενδιαφέρον για οποιονδήποτε το παρακολουθήσει ακόμα και αν δεν έχει επαγγελματική επαφή με τον κόσμο της διαφήμισης ή του marketing.

Το #ΙΜC18 φέτος για πρώτη φορά καλωσορίζει τους μελλοντικούς επαγγελματίες του κλάδου, 150 φοιτητές τμημάτων Μάρκετινγκ, Διαφήμισης και Επικοινωνίας από τα κορυφαία Ελληνικά Πανεπιστήμια στο πρώτο “IAB Career Fair” το οποίο θα διεξαχθεί παράλληλα με το συνέδριο.

Ορισμένοι μάλιστα από αυτούς θα διαγωνιστούν στο “Back to the Future University Challenge” όπου 6 πανεπιστημιακές σχολές και 6 καταξιωμένοι Creative Directors του χώρου θα μεταφέρουν 6 γνωστές διαφημιστικές εκστρατείες των 90’s στα δεδομένα των καταναλωτών και της τεχνολογίας του σήμερα. Θυμάστε την φοβερή διαφήμιση της VAPONA «Θα την κρεμάσω!» ή την διαφήμιση του ΞΥΣΤΟ «Nevada; Casino; – Ελλάδα! Το ξύνω!»; Πιθανώς όχι, αν δεν είστε μιας ηλικίας, οπότε σε κάθε περίπτωση θα κάτσετε με την νεολαία και θα δείτε πως τα κατάφερε στο να μεταμορφώσει αυτές τις καμπάνιες στο σήμερα.

Influencers. Μια πονεμένη λέξη. Αν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με το πως μεταφράζεται το influencer marketing στα ελληνικά, αν όλα αυτά είναι μία μόδα της εποχής χωρίς αντίκρισμα, ή κάτι που έχει πραγματικά σημασία, το συγκεκριμένο πανελ του συνεδρίου θα σας δώσει τις απαντήσεις. Ή και όχι, προχωράμε.

Με ένα γεμάτο πρόγραμμα που θα διαρκέσει όλη την ημέρα, το IMC ’18 καλύπτει σε ένα τεράστιο εύρος και με διεθνούς φήμης και αναγνωρισμένους ομιλητές κάθε φάσμα του σύγχρονου marketing. Απλά δείτε το πρόγραμμα.

Γνωρίζετε ότι 6 στους 10 έλληνες δεν γνωρίζουν τι σημαίνει GDPR;

Μήπως ανήκετε σε αυτούς;

Μια αποκλειστική έρευνα έρχεται να διαφωτίσει τη σχέση σύγχρονου Έλληνα καταναλωτή και ψηφιακής διαφήμισης στο IMC18, μια παρουσίαση που περιλαμμβάνει την πλατφόρμα ερευνών Pollfish και τον συνιδρυτή της Ζήση Μπέλλα θα προσπαθήσουν να αποκρυπτογραφήσουν τη στάση των Ελλήνων χρηστών απέναντι στα φλέγοντα ζητήματα των προσωπικών δεδομένων, και όχι μόνο.

TIP: Ο κόσμος της διαφήμισης είναι πεινασμένος για γνώση. Γι’ αυτό φροντίστε να είστε γρήγοροι.

Παρουσιαστής του #IMC18 θα είναι ο δημοφιλής stand-up comedian, Γιώργος Χατζηπαύλου.


Interactive Marketing Conference 2018 | IMC18: Back to the future
Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου
Village Cinemas Αμαρουσίου (Ανδρέα Παπανδρέου 35)
https://www.imc18.gr

Best of internet