QUIZ: Πόσο μουντιαλόπληκτος είσαι;

Έχεις ακυρώσει διακοπές για να δείς το Τυνησία – Βέλγιο ή δεν ξέρεις καν ότι έχει μουντιαλ φέτος; Ήρθε η στιγμή να το μάθουμε

2 Ιουλίου 2018

Βρισκόμαστε εν τω μέσω του Θέρους αγαπητές φίλες και φίλοι και το φετινό μουντιάλ προσφέρει απίστευτες συγκινήσεις και εκπλήξεις: Η Αργεντίνη του Μέσσι αποκλείεται, η τροπαιούχος Γερμανία αποκλείεται και η Αγγλία δεν έχει αποκλειστεί ακόμα.

Φυσικά επειδή όλος ο υπόλοιπος κόσμος λειτουργεί κανονικά αυτό σημαίνει ότι πολλές φορές ενώ παίζει το ματσάκι εσείς μπορεί και να βρίσκεστε κάπου αλλού και δεν μπορείτε να το δείτε σαν αθρώποι. Και τότε είναι που ο κόσμος χωρίζεται σε δυο κατηγορίες: Είστε η οργανωμένη μουντιαλόφατσα με τις πακετάρες στο κινητό τύπου Play Now Unlimited και δε συμμαζεύεται ή γενικώς δεν καίγεστε για το θέμα;

Απαντήστε με ειλικρίνεια στην ερώτηση ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΝΕΤΕ ΟΣΟ ΕΧΕΙ ΜΟΥΝΤΙΑΛ και ανακαλύψτε πόσο μουντιαλόπληκτός είστε εσείς και η παρέα σας. Πάμε!

Είσαι για κοκτέιλ με το ταίρι σου και έχεις το κινητό κάτω από το τραπέζι γιατί βλέπεις πόσο ήρθε η Ουρουγουάη
Έχεις βγάλει κινητό για να δείς ματς ενώ είσαι σε συναυλία
Ξέρεις ποιο είναι το φετινό κομμάτι του μουντιαλ
Είχες ringtone επίσης το κομμάτι του PITBULL με την JLO
Έχεις σπίτι σου μια βουβουζέλα
Έχεις κάνει ρεζερβέ σε καφενείο για να δεις Τυνησία – Βέλγιο
Ξέρεις τι είναι το VAR
Όχι απλώς ξέρεις τι ειναι το VAR αλλά έχεις κάνει 18ωρη συζήτηση με φίλους σου για τις προοπτικές του VAR στο σύγχρονο ποδόσφαιρο
Έχεις χρησιμοποιήσει VAR για να αποδείξεις ότι δεν αντέγραψες σε μάθημα
Έχεις χρησιμοποιήσει την έκφραση “το βάθος του πάγκου του Παναμά”
Γνωρίζεις όλο το κουπόνι του στοιχήματος απέξω
Έχεις ψάξει κάθε καφενείο στην Ψέριμο για να δεις αν παίζει μουντιάλ
Δεν σε νοιάζει καν αν θα βρεις καφενείο στην Ψέριμο γιατι σκας οργανωμένος με Play Now Unlimited στο κινητό
Γνωρίζεις όλο το κουπόνι του στοιχήματος απέξω και δεν θυμάσαι πότε έχει γενέθλια το ταίρι σου
Έχεις διψήφιο αριθμό εμφανίσεων εθνικών ομάδων
Μπορείς να ονομάσεις απέξω όλη την αποστολή της Σαουδικής Αραβίας
Στην παρέα σου υπάρχει άτομο που έχει αυθεντικό τρόπαιο του μουντιαλ και το βγάζει κάθε 4 χρόνια απο τη ντουλάπα
Βασικά, εσύ είσαι αυτό το άτομο, μην κοροιδευόμαστε
Πιστεύεις ότι όντως αυτή μπορεί να είναι η χρονιά της Αγγλίας
 

Κολλητέ, είσαι μουντιαλόπληκτος. Για σένα το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι συγκρίσιμης αξίας φάση με πράγματα που οι άλλοι άνθρωποι θεωρούν σημαντικά. Θα πας στο γάμο σου με το κινητό στη μέσα τσέπη του σακακιού σου για να βλέπεις ματσάκι, θα βρεθείς διακοπές σε κάποια βραχονησίδα και θα έχεις φροντίσει να μη σου τελειώσουν τα μεγαμπάιτ και το πιο πιθανό απο όλα: Δεν θα πας πουθενά και με κανέναν, θα κάτσεις σπίτι σου μέχρι τις 15 Ιουλίου για μη χάσεις ούτε τσίμπημα κουνουπιού απο τη φετινή διοργάνωση.

Είσαι ζεστός με το θέμα μουντιάλ. Για σένα το Παγκόσμιο είναι μια σοβαρή υπόθεση που την παρακολουθείς με προσήλωση, έχεις ακουμπήσει μερικά ωραία λεφτάκια για να πας στον κουβά, έχεις παρακολουθήσει τη φάση απο την αρχή και παρότι κατά 50% η εθνική που υποστηρίζεις έχει ήδη αποκλειστεί εσύ θα δεις μπαλίτσα μέχρι το τέλος και θα πανηγυρίσεις το σπουδαίο γκολάκι όταν μπει στο πλεχτό.

Είσαι μετρίως μουντιαλόπληκτος. Για σένα το Παγκόσμιο είναι η μπάλα που βασικά βλέπεις και δεν καίγεσαι και πολύ. Συμβαίνει κάθε τέσσερα χρόνια, αράζεις με μπυριτσα το καλοκαίρι και βλέπεις κυρίως τα βασικά ματς, δηλαδή τα ημιτελικά, τον τελικό και κάποια σκόρπια μάτς στους ομίλους.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείς, δεν είσαι μουντιαλόπληκτος. Για την ακρίβεια έχεις τόση σχέση με το μουντιάλ όση ο Τζίμι Τραορέ, είσαι τόσο κοντά στη διοργάνωση όσο η μπαλιά του Ρομπέρτο Μπάτζιο με την εστία, το να πάρει κύπελλο η Αγγλία έχει καλύτερη απόδοση απο το να κάτσεις εσύ να δεις ματς.
   

Best of internet