Quantcast
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ THE BARBER SHOP GUIDE

Στο Barber House θα σε φροντίσουν σαν στο σπίτι σου

Εξειδικευμένη περιποίηση για τα μαλλιά και τα μούσια σας από τους maître του είδους


Μαρίτα Αλημίση · 31 Ιανουαρίου 2018

Αν σας αρέσει να κάνετε του κεφαλιού σας και μένετε κοντά στην περιοχή του Γέρακα ή περνάτε από ‘κει, τότε το Barber House είναι το ιδανικό μέρος για εσάς, αγαπητοί φίλοι.

Ένα προσεγμένο μπαρμπεράδικο αμερικάνικου στυλ με ξύλο, τούβλο και τις απαραίτητες vintage πινελιές να κυριαρχούν στον χώρο, όπου θα χαλαρώσετε και θα νιώσετε σαν στο σπίτι σας (στην περίπτωση που στο σπίτι σας έχετε τόσο αναπαυτικές δερμάτινες πολυθρόνες).

To μαγαζί ανακαινίστηκε πριν από ενάμιση χρόνο και έκτοτε απέκτησε μια ανανεωμένη πλην retro διάθεση καθώς και πιστή πελατεία. Ο Θοδωρής, ιδιοκτήτης και εμπνευστής του χώρου, μας είπε ότι για τις υπηρεσίες του καταφθάνουν από τον Πειραιά μέχρι το… Κιάτο ενώ έχει πελάτες από το εξωτερικό οι οποίοι όταν βρεθούν στην χώρα περνούν μια βόλτα μόνο και μόνο για να απολαύσουν την ξεχωριστή περιποίηση του καταστήματος.

Το Barber House επιμελείται old school και new school κουρέματα, προσφέρει το παραδοσιακό ξύρισμα με φαλτσέτα και hot towels ενώ εδώ, το μούσι και το μουστάκι σας θα βρουν σίγουρα την εξειδικευμένη φροντίδα που χρειάζονται. Στον χώρο θα βρείτε, επίσης, μια σειρά από premium προϊόντα styling και περιποίησης για τις τρίχες και το πρόσωπο σας, ενώ το προσωπικό είναι πάντοτε άνετο, ευγενικό και πρόθυμο να σας βοηθήσει.

Αφεθείτε στα μαγικά χέρια των παιδιών, συζητήστε για το τι ακριβώς ζητάτε από εκείνους και εμπιστευτείτε την επαγγελματική τους προσέγγιση στο θέμα. Θα σας εκπλήξουν ευχάριστα. Το Barber House εξυπηρετεί όλες τις ηλικίες και τις τσέπες ενώ καλό είναι να κλείσετε ένα ραντεβού πριν το επισκεφτείτε γιατί γίνεται στ’ αλήθεια χαμός.

To luben approved κούρεμα που μας προτείνει είναι ένα slick back pompadour:

Βarber House 
Αιτωλίας 30, Γέρακας
Τηλ.: 21 1406 5213

Best of internet