Quantcast
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ THE BARBER SHOP GUIDE

Οι μπαρμπέρηδες στο Hood Branded A.C. Barbershop είναι αρρωστάκια με την λεπτομέρεια

Τα πιο προσεγμένα κλασσικά κουρέματα in da hood στη Νέα Φιλαδέλφεια


Χρήστος Πρόεδρος · 26 Ιανουαρίου 2018

Τα μαλλιά είναι μια σοβαρή υπόθεση, αγαπητοί φίλοι και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά στη γειτονιά της Νέας Φιλαδέλφειας. Πέρα από τα μαλλιά, σημαντικά είναι και τα μούσια, το μουστάκι και η γενειάδα, εάν είστε από τους μερακλήδες που έχουν επιλέξει κάτι τέτοιο. Ένα από τα καλύτερα μέρη για να έχετε στην τρίχα τις τρίχες σας, είναι το Hood Branded A.C. Barbershop στη Νέα Φιλαδέλφεια, ένα μπαρμπέρικο που αποτελεί μια 100% αντρική υπόθεση.

Ο Χρήστος ένας τύπος με μεγάλη αγάπη για τα κλασσικά κουρέματα και με μεγάλη δεξιότητα στην τέχνη του μπαρμπέρη αποφάσισε να δημιουργήσει το Hood Branded A.C. Barbershop, έναν εντυπωσιακό χώρο όπου κυριαρχεί το vintage στοιχείο και το ξύλο και που -όχι μόνο μοιάζει με gentleman’s club, αλλά σε τελική ανάλυση είναι gentleman’s club. Το H.B.A.C.  είναι μια 100% αντρική υπόθεση και οι κουρείς στο αυθεντικό μπαρμπέρικο Hood,  είναι οι πλέον κατάλληλοι άνθρωποι για να αφεθείτε και να τους εμπιστευθείτε την εικόνα σας.

Τα κλασσικά αντρικά κουρέματα είναι εξειδίκευσή και η τρέλα τους. Η έμπειρη ομάδα του Hood Branded A.C. Barbershop προσφέρει εκτός από κλασσικά κουρέματα και παραδοσιακό ξύρισμα και περιποίηση γενειάδας, ανάλογα με τις ανάγκες κάθε προσώπου. Εάν αναζητείτε υψηλές υπηρεσίες grooming και κομμωτικής από εξειδικευμένους ανθρώπους και δεν σας αρκούν τα ημίμετρα των μεικτών κομμωτηρίων, τότε σημειώστε αυτό το μπαρμπέρικο, γιατί έχει δημιουργηθεί για εσάς.

Οι μπαρμπέρηδες στο Hood είναι καλά παιδιά, αλλά αρρωστάκια με την τέχνη τους, οπότε να ξέρετε ότι δεν πρόκειται να σας ξεπετάξουν για να ξεμπερδεύουν, αλλά θα την ιδρώσουν τη φανέλα μέχρι να τελειοποιήσουν και την τελευταία λεπτομέρεια. Κούρεμα, ή ξύρισμα εδώ διαρκούν συνήθως 45-50 λεπτά, όσο χρειάζεται δηλαδή για να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα, δίνοντας έμφαση στη λεπτομέρεια, προσφέροντας μια συνολική εμπειρία χαλάρωσης.

Μπορείτε εύκολα να φτάσετε in da hood, μιας και το μπαρμπέρικο βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα μακριά από τη στάση “Αστυνομία” που εξυπηρετείται από τις λεωφορειακές γραμμές Β9, 755 και από τη γραμμή 6 του τρόλλεϊ. Καλό θα είναι, πριν επισκεφθείτε το Hoobd, να κλείσετε ένα ραντεβού.

Το κούρεμα που προτείνει το Hood Branded A.C. Barbershop είναι αυτό:

Hood Branded A.C. Barbershop
Πίνδου 20, Νέα Φιλαδέλφεια
Τηλ: 21 0258 3437

Best of internet