Quantcast
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ THE BARBER SHOP GUIDE

Δεν έχεις περιποιηθεί ποτέ το κεφάλι σου εάν δεν έχεις πάει στον Anestis Barber

Υπάρχει λόγος που όσοι παίρνουν στα σοβαρά το κούρεμα και το μούσι τους πηγαίνουν στον κυπελλούχο Ανέστη


Χρήστος Πρόεδρος · 24 Ιανουαρίου 2018

Όποιος περνάει συχνά από την Αγία Βαρβάρα, ή όποιος έχει ασχοληθεί σοβαρά με την περιποίηση της γενειάδας του, ή του κουρέματός του, τότε κατά πάσα πιθανότητα γνωρίζει ήδη το Anestis Barber, το μπαρμπέρικο του Ανέστη Καραγιαννίδη. Ο Ανέστης έχει αφοσιωθεί εδώ και χρόνια την τέχνη του μπαρμπέρη και έχει τσιμπήσει και πολλά βραβεία, μεταξύ των οποίων και το βραβείο του καλύτερου μπαρμπέρη στην Αθήνα.

Είτε θέλετε ένα απλό κούρεμα, είτε θέλετε να δώστε επιτέλους λίγη φροντίδα στο πολύπαθο μουστάκι και του μούσι σας, το Anestis Barber είναι μάλλον το καλύτερο μέρος ώστε να αφεθείτε στα έμπειρα χέρια και τα μαγικά μπαρμπέρικα εργαλεία του Ανέστη σε ένα εντυπωσιακό και χαλαρωτικό περιβάλλον.

Eάν μάλιστα ονειρευόσασταν να είστε μαφιόζος στη μεσοπολεμική Αγγλία τρέχοντας μια οικογενειακή παράνομη μπίζνα την ίδια στιγμή που θα μοιάζετε με το απόλυτο είδωλο του στίλ (και εάν τέλος πάντων είστε θαυμαστής του Peaky Blinders και της κοφτερής αισθητικής του) τότε σίγουρα θα ενθουσιαστείτε και από το μπαρμπέρικο αλλά και από το νέο σας λουκ. Το Anestis Barber είναι το κλασσικό μπαρμπέρικο με σύγχρονες πινελιές και επειδή ο Ανέστης ξέρει ότι ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες, έχει φροντίσει το μπαρμπέρικό του μέχρι και την τελευταία σπιθαμή.

Το ξακουστό πλέον Anestis Barber στην Αγία Βαρβάρα προσφέρει υπηρεσίες όπως κλασικό κούρεμα, ξύρισμα με φαλτσέτα, περιποίηση μουστακιού, γενειάδας και προσώπου, καθάρισμα αυχένα και λούσιμο. Όπως ήδη θα έχετε αντιληφθεί, το μπαρμπέρικο του Ανέστη είναι το ιδανικό μέρος για το «γαμπριάτικο εθιμοτυπικό κούρεμα», οπότε εάν ποτέ βρεθείτε σε μια τέτοια κατάσταση, ξέρετε πολύ καλά που θα απευθυνθείτε.

Άλλωστε το αυτό το μπαρμπερικο έχει πλέον «όνομα» επειδή εκεί θα βρείτε τα πιο δυσεύρετα προϊόντα για το στυλ και την περιποίηση των μαλλιών, όπως πομάδες και τα καλύτερα κεριά στην αγορά για μια ολοκληρωμένη φροντίδα. Κάπως έτσι θα περιποιηθείτε το κεφάλι σας με μια βίντατζ διάθεση, χρησιμοποιώντας διαχρονικά προϊόντα όπως μενούνος, pino silvester, brut, λεμόνι, φουζέρ και λεβάντα.

To βασικότερο όλων, όμως, είναι ότι το Anestis Barber θα σου δώσει λύσεις και προτάσεις που θα ταιριάζουν σε εσένα προσωπικά, οπότε με λίγη συζήτηση με τον μπαρμπέρη θα πάρεις στο τέλος αυτό που ήθελες αλλά μπορεί να μην ήξερες πώς να το ζητήσεις. Η μαγεία είναι πως οποιοδήποτε κούρεμα και αν σου κάνει ο Ανέστης, όταν γυρίσεις σπίτι σου θα μπορείς να το κρατήσεις σένιο με ελάχιστη προσπάθεια.

Το να φτάσει κανείς στο ναό της ανδρικής περιποίησης είναι μια πολύ εύκολη υπόθεση, αφού το Anestis Barber απέχει μόλις λίγα μέτρα από την 7η στάση Κορυδαλλού της λεωφορειακής γραμμής 806 και 807. Βρείτε τον Ανεστη, δείτε τις κούπες και τα βραβεία που έχει σηκώσει, πείτε του ότι είστε αναγνώστες του Luben Guide και αφεθείτε στα χέρια του.

 

Anestis Barber
Πυθαγόρα 24, 123 51 Αγία Βαρβάρα
Τηλ: 2105452341

Website: http://www.anestis-barber.4ty.gr

Facebook Page: https://www.facebook.com/Anestis-Barber-1056401351070631/

Best of internet