Quantcast
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Color Your Skin 2018

Uncle Chronis Tattoo & Body Piercing: Το rock tattoo studio της Αθήνας στον Χολαργό

Το tattoo studio όπου οι τέχνες αλληλοσυμπληρώνονται


LUBEN CREW · 17 Απριλίου 2018

To Uncle Chronis Tattoo & Body Piercing ξεκίνησε την πορεία του τo 2011 στον Χολαργό και είναι από τα μεγαλύτερα tattoo studio της Αθήνας. Στον χώρο θα σε υποδεχτεί ένα από τα παλαιότερα και πιο “δυνατά” crews με εξειδίκευση στα custom σχέδια, freehand, realistic, cover up, doting tattoos καθώς και στα ιδιαίτερα projects όσον αφορά το body piercing / modification.

Η ομάδα εκεί αναλαμβάνει όλα τα στυλ tattoo αφού διαθέτει πολυετή εμπειρία και τα παιδιά έχουν γράψει “πολλές ώρες πτήσης” στο αντικείμενο ενώ το studio συχνά φιλοξενεί καλλιτέχνες για guest spot από το εξωτερικό.

Επιπλέον, η νοσοκομειακού επιπέδου αποστείρωση σε έναν χώρο που διέπεται από όλους τους υγειονομικούς κανονισμούς θα πάρει μακρυά κάθε φόβο που ενδεχομένως να έχεις πριν χτυπήσεις το πολυπόθητο πρώτο tattoo αλλά και η ποιότητα -σε καλλιτεχνικό και τεχνικό επίπεδο-  θα σε πείσει να ξαναχτυπήσεις ακόμα ένα σε περίπτωση που έχεις ήδη ξεκινήσει τo “σπορ”.

Όλοι οι tattoo artists, άλλωστε, εξελίσσονται συνεχώς μέσω της αυστηρής αυτοκριτικής και της αναζήτησης νέων μεθόδων, τεχνικών και προϊόντων και είναι πάντα πρόθυμοι να σου λύσουν κάθε απορία και να σου προτείνουν κάτι καινούργιο.

To Uncle Chronis Τattoo Studio, όμως, εκτός από το πάθος του για την τέχνη του tattoo είναι γνωστό και για την αγάπη του για την metal και rock μουσική, γι αυτό και συχνά αναλαμβάνει χορηγίες σε πολλά live καθώς και party σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας . Όπως λέει, άλλωστε, ο θείος Χρόνης “Οι τέχνες αλληλοσυμπληρώνονται”.

Αν θέλετε, λοιπόν, να επισκεφθείτε το πιο rock tattoo studio της Αθήνας, κλείστε από νωρίς το ραντεβού σας και περάστε λίαν συντόμως μια βόλτα από τον Χολαργό.

Uncle Chronis Tattoo Team:
Tάσος Ξυδέας (realism/black and grey)
Σιμόνη Gruber(neo traditional /pointlism)
Aντώνης Μέγας (blackwork/dotwork)
Kατερίνα Κοντοδήμα (colour/realism)
Xάρης Νez(old school)
Γιάννης Ζαμπέλης (abstract/sketch tattoo)
Nίκος Αναστασιάδης (lettering/realistic)
Uncle Chronis body piercing/body modofication artist
Nαστάζια Τερζόγλου shop manager & body piercing
Ηλίας Αποστολάκης apprentice tattooartist/assistant

Uncle Chronis Tattoo & Body Piercing
Φανερωμένης 7, Χoλαργός
Tηλ.:21 1400 7736

Best of internet