Quantcast
guide NEWS

Στην Athens Cannabis Expo 2019 θα λύσεις κάθε απορία σου για το πιο παρεξηγημένο φυτό, και κάτι παραπάνω

Η πρώτη σοβαρή έκθεση του είδους επιστρέφει με το πιο πληρές πρόγραμμα, για οτιδήποτε μπορεί να αφορά την κάνναβη


10 Ιανουαρίου 2019

Tην Athens Cannabis Expo το πιο πιθανό είναι να την έχετε ήδη ακουστά. Πως να είναι αλλιώς τα πράγματα όταν στο παρελθόν την έχουν τιμήσει με την παρουσία τους χιλιάδες επισκέπτες και φίλοι της κάνναβης.

Νομίζουμε πως καταλαβαίνετε ότι όπως και πέρσι, η  Athens Cannabis Expo 2019 είναι το place to be. Έχουν προηγηθεί οι δύο μεγάλες εκθέσεις που έγιναν στις 12-14 Ιανουαρίου 2018 στην Αθήνα και στις 28-30 Σεπτεμβρίου 2018 στη Θεσσαλονίκη (για τις οποίες γράφαμε εδώ κι εδώ αντίστοιχα) μέσα στην προηγούμενη χρονιά και οι οποίες έκαναν την αρχή.

Μπορεί να έφτασε 2018 για να ζήσουμε την πρώτη σοβαρή έκθεση κάνναβης στη χώρα, το πιο παρεξηγημένο φυτό της χώρας όμως θα έχει την τιμητική του από εδώ και πέρα, όπως φαίνεται από την γκράντε διοργάνωση που θα επισκεφτούμε αυτό το Παρασκευοσαββατοκύριακο στο κλειστό Παλαιού Φαλήρου (Τάε Κβο Ντο), από τις 11 έως τις 13 Ιανουαρίου 2019.

Να πούμε εδώ πως η φάση της κάνναβης έχει ξεκινήσει να πηγαίνει τρένο στην Ελλάδα. Είτε μιλάμε για το δικαίωμα που αποκτούν σιγά σιγά οι ασθενείς να μην υποφέρουν με τη χρήση της φαρμακευτικής κάνναβης που έχει νομοθετηθεί παρά τις δυσκολίες, είτε για την οικονομία της που ανεβαίνει σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Μόνο στη χώρα μας, η βιομηχανική κάνναβη καλλιεργείται ήδη σε 1100 στρέμματα , ενώ παράλληλα 14 εταιρείες περιμένουν πανέτοιμες την άδεια για καλλιέργεια και και επεξεργασία φαρμακευτικής κάνναβης. Οι μπίζνες αυτές θα αποφέρουν για αρχή 185 εκατ. ευρώ και 770 νέες θέσεις εργασίας. Αν σας έχουν ιντριγκάρει όλα αυτά και θες να μάθεις τι παίζει πια με το μαγικό αυτό χορταράκι, η  Athens Cannabis Expo 2019 είναι αυτό που χρειάζεστε.

Εκεί θα μπορείτε όχι απλά να φέρετε την κάθε απορία σας για το αμαρτωλό φυτό, αλλά και να σας τις λύσουν οι απόλυτοι μύστες του είδους. Το δε φάσμα των προϊόντων θα περιλαμβάνει τα πάντα όλα: Τρόφιμα, ρούχα, οικοδομικά υλικά, προιόντα κανναβιδιόλης (CBD), καλλιεργητικά προϊόντα, καλλυντικά, σπόροι, ατμοποιητές, εκδόσεις και ό,τι άλλο μπορείτε ή δε μπορείτε να σκεφτείτε.

Το πολύ πλούσιο ρόστερ ομιλητών θα περιλαμβάνει επιχειρηματίες που θα τα πουν για την αγορά στους επίδοξους εντερπρενέρ ενώ οι αρμόδιοι φορείς θα τους εξηγούν πως να κάνουν το δικό τους μπάσιμο, γιατρούς και ασθενείς που θα διαλύσουν τους μύθους για τη φονική κάνναβη που πιστεύει με πάθος η θεία σας και ακτιβιστές που με τους αγώνες τους έβγαλαν την κάνναβη από τη φάση «Τσιγάρο τύπου μπάφος» του Πάνου Σόμπολου.

Στο κάτω κάτω, αν δεν φτάνουν όλα τα υπόλοιπα, οι 30.000 επισκέπτες της 1ης Athens Cannabis Expo και οι 8.000 της 1η Salonica Cannabis Expo είναι μια καλή ένδειξη. Να είστε εκεί!

*ΥΓ: Η έκθεση είναι λιανική και εμπορική!

Για περισσότερες πληροφορίες:

ΑTHENS CANNABIS EXPO 2019
11-13 Iανουαρίου 2019
Κλειστό Γυμναστήριο Ταε Κβο Ντο – Φάληρο

www.athenscannabisexpo.com

FB Page: AthensKannabis Expo

Instagram: Athens Cannabis Expo

Γραφείο Τύπου Athens Cannabis Expo 2018
Τηλέφωνο: +30 215 215 1841
Ώρες Επικοινωνίας: Δευτέρα – Παρασκευή, 9:00 π.μ. – 18:00 μ.μ.
E-mail: [email protected]

Best of internet