Quantcast
guide NEWS

Στην «καρδιά της τεχνολογίας» το νέο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στα νότια

Και αποφάσισε να το γιορτάσει και να το επικοινωνήσει με ένα μεγάλο πάρτι στο καινούργιο του κατάστημα στη Γλυφάδα


2 Οκτωβρίου 2018

Με ένα σούπερ εντυπωσιακό opening άνοιξε και επίσημα τις πόρτες του το νέο βιωματικό κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στην Γλυφάδα, δημιουργώντας ένα spot που προσφέρει στους επισκέπτες τους μια νέα εμπειρία τεχνολογίας. Όσοι βρέθηκαν στο κατάστημα την ημέρα του μεγάλου πάρτι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν από πρώτο χέρι εντελώς ψαρωτικά activation και δράσεις τεχνολογίας όπως το φοβερό «Volcano Bungee Jumping» όπου με την βοήθεια του VR μπορούσες να κάνεις μια bungee jumping «βουτιά μέσα σε ηφαίστειο» -καθόλου άσχημα για όσους δεν ψήνονται να κάνουν μια πραγματική βουτιά bungee jumping.

Το «Smart Escape Room», από το οποίο μπορούσες να αποδράσεις μέσω της χρήσης των «έξυπνων συσκευών».

Smart Escape Room

Στο «Ride the Waves Spot», μπορούσες να σερφάρεις φορώντας smartwatches πάνω στο υδραυλικό surf stand:

Ride the Waves Spot

…ενώ στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα με εμπόδια της τεχνολογικής εμπειρίας «the Robot Challenge» δοκίμαζες τις δεξιότητές σου στο χειρισμό robot.

The Robot Challenge

Το νέο τριώροφο flagship κατάστημα της ΓΕΡΜΑΝΟΣ στην Γλυφάδα έχει σχεδιαστεί με digital αισθητική και με έμφαση στην εμπειρία του επισκέπτη. Διαθέτει ξεχωριστές προϊοντικές ζώνες, όπου μπορείς να βρείς live δημοφιλή προϊόντα τεχνολογίας, όπως Smartphones, Tablets, Laptops,αξεσουάρ και Τηλεοράσεις, να δοκιμάσεις hi tech προϊόντα Ήχου, Smart gadgets και STEM, αλλά και να απολαύσεις τις βιωματικές γωνιές των smart home και gaming. Επίσης, στο κατάστημα λειτουργεί πιστοποιημένο service point της ΓΕΡΜΑΝΟΣ, για εξουσιοδοτημένο σέρβις και επισκευές σε smartphones, tablets, laptops, wearables και drone συσκευές.

Στο grand opening του νέου καταστήματος ΓΕΡΜΑΝΟΣ, έδωσαν το ‘παρών’ γνωστοί παρουσιαστές, you tubers, influencers, αθλητές, αλλά και πλήθος κόσμου. H Τζένη Μελιτά και ο Παναγιώτης Χατζηδάκης ήταν οι παρουσιαστές του event, ενώ στο νέο κατάστημα βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, η Ελένη Τσολάκη, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Ηλίας Γκότσης.

Best of internet