Quantcast
guide ΦΑΓΗΤΟ

Milkshake αξίας 500 δολαρίων

Το αγαπημένο μας ρόφημα σαφώς “αναβαθμισμένο”


The Baker · 19 Νοεμβρίου 2013

Αν πλέον οι τα γκουρμέ γεύματα με αφρό καβουριού και τα κρασιά του προηγούμενου αιώνα δε σας καλύπτουν, αν ψάχνετε κάτι καινούριο να χαλάσετε τα λεφτά που βαραίνουν τις τσέπες σας, έχουμε τη λύση! Στο κοσμικό Χόλιγουντ ανοίγει μπαρ, ονόματι Powder Room, το οποίο από τώρα διαφημίζει το εξωφρενικά ακριβό του ρόφημα, πρόκειται για ένα milkshake που θα κοστίζει 500 δολάρια. Διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, αλλά όπως εξηγούν οι υπεύθυνοι του μαγαζιού, θα περιέχει φαγώσιμα φύλλα χρυσού, “τις καλύτερες βελγικές σοκολάτες”, ένα μείγμα αλκοολούχων ποτών που ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί – προφανώς και θα είναι κάτι πιο εκλεπτυσμένο από τσίπουρο – και ένα δαχτυλίδι Σβαρόφσκι αξίας 190 δολαρίων, το οποίο τουλάχιστον θα μπορείτε να πάρετε σπίτι.

Είναι αλήθεια ότι έχουμε μεγάλη περιέργεια για τη γεύση του εν λόγω ροφήματος, σκεφτόμαστε μάλιστα να κάνουμε έναν έρανο για να το δοκιμάσουμε και να σας πούμε τις εντυπώσεις μας.

Και επειδή ο Ταραντίνο πάντα είναι η λύση για όλα μας τα προβλήματα, όπως είχε πει ο αγαπημένος Βίνσεντ Βέγκα για το αγαπημένο του ρόφημα: “That’s a pretty fucking good milkshake. I don’t know if it’s worth five dollars but it’s pretty fucking good.”, προσθέστε απλά μερικά μηδενικά.

Best of internet