Quantcast
guide ΦΑΓΗΤΟ

Cocorico Doggie Style

«Μια ενδοφλέβια cheddar παρακαλώ!»


Το Παραισχος · 4 Ιανουαρίου 2013

Καινούριο Tuluben λοιπόν και επόμενη στάση είναι στην Πετρούπολη, όπου μετά από παρότρυνση συναδέλφου που τυχαίνει κάτοικος της περιοχής, επισκεφτήκαμε το Cocorico Doggie Style.  Τα λόγια πολλά και καλά οπότε η προτροπή «μια δοκιμή θα σε πείσει» ήταν αρκετή για να δικαιολογήσει το ταξίδι.
Η τριμελής ερευνητική ομάδα ξεκίνησε με στόχο να εξετάσει τι μπορούμε να φάμε με 5 ευρώ έκαστος και παρά το αποθαρρυντικό της πινακίδας (που παίζει ανάμεσα στο κακό σεξουαλικό υπονοούμενο, το strip club και την αμφισβήτηση της ποιότητας του φαγητού) μπορώ να πω ότι όλοι – και πρώτος εγώ – φύγαμε ευχαριστημένοι. Πρώτο αποδεικτικό στοιχείο από κάτω.

Η παραγγελία, όπως βλέπετε, ήταν εκτενής. Ένα hot dog, μια πίτα κανονική, μια πίτα XXL, ένα burger απλό, μια πατάτες με cheddar και bacon και φυσικά, το περίφημο Double Decker με extra cheddar sauce για τον γράφοντα.
(Ναι η μπύρα ήταν εκτός προυπολογισμού, αλλά υπήρχε ανάγκη. Αγνοήστε την.)
Ας ξεκινήσουμε απ’ το κόστος: απ’ ότι κατάλαβα το μαγαζί λόγω κρίσης έχει φτιάξει ένα νέο μικρό μενού από το οποίο μπορείς να διαλέξεις πολύ φτηνά φαγητά.


Απ’ αυτό επιλέξαμε αρχικά ένα hot dog (απλό, μόνο με μουσταρδοκέτσαπ) στα 90 cents. Ναι, υπάρχουν και καταστήματα που στο δίνουν με 70, αλλά για συμπλήρωμα δεν είναι καθόλου άσχημο. Πήραμε επίσης μια πίτα κοτόπουλο και ένα burger με 1,60 το καθένα (μοναδικό μας παράπονό ότι το burger δεν είχε τυρί). Τέλος, από τα «φτηνά» του καταστήματος, δοκιμάσαμε και μια μερίδα πατάτες με cheddar και bacon στα 1,90 – εξαιρετικά καλή τιμή αν σκεφτείς οτι υπάρχουν μαγαζιά που κοστολογούν τις απλές πατάτες 2 ευρώ.
Και τώρα στο κυρίως πιάτο:
Νούμερο δύο στην καρδιά μου, η ΧΧL πίτ α του μαγαζιού, τεραστίων διαστάσεων και με άφθονο λαχταριστό τσένταρ. Στίψαμε το μυαλό μας προκειμένου να βρούμε τρόπο να σας κάνουμε να αντιληφθείτε το μέγεθός της. Επιχειρήσαμε να βγάλουμε φωτογραφίες δίπλα σε αναπτήρες, τσιγάρα, το μικρό σ ουβλάκι, μέχρι να καταλήξουμε στην παρακάτω φωτογραφία…


Και ναι, η πίτα ήταν ελαφρώς μεγαλύτερη από το κεφάλι του συναγωνιστή Μιχάλη. Και ναι, ο Μιχάλης έχει και μεγάλο κεφάλι και μακριά μούσια όπως αντιλαμβάνεστε…

Ας περάσουμε όμως στην attraction της βραδιάς: το Double Decker. Ένα πράγματι προκλητικό burger. Το μέγεθος του αντάξιο κάθε προσδοκίας. Η γεύση του ακόμα καλύτερη.

Ντομάτα, κρεμμύδι, κέτσαπ απουσιάζουν στην παραπάνω εκδοχή αλλά είναι στάνταρ μέρος της συνταγής. Το cheddar δεν είναι, αλλά εμείς το ζητήσαμε και μας το έβαλαν χωρίς επιπλέον χρέωση.
Γενικά το πιάτο είναι εκπληκτικό με μεγάλα φρέσκα μπιφτέκια, τυριά, bacon, σάλτσες και τα συναφή σε υπολογίσιμες ποσότητες. Όλα μαζί συνθέτουν μια πανδαισία των 5 ευρώ η οποία δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από burger άλλων διάσημων μαγαζιών.

Συνοπτικά, το Doggie Style μπορεί να προσφέρει ποικιλία και γεύση σχετικά φτηνά. Την διαφορά, ωστόσο, την κάνει η μαγεία του Cheddar που όσο και να βάλεις, ποτέ δεν θα είναι αρκετό. Αν ποτέ είστε στην Πετρουπόλεως, θα το βρείτε στο νούμερο 48, αρκεί να μην είναι πρωί γιατί δυστυχώς θα βρίσκεται εκτός λειτουργίας. Αν όμως περιφέρεστε στις δύσκολες νυχτερινές ώρες του μεθυσιού, τότε θα βρείτε τις πόρτες του ορθάνοικτες και δεν θα απογοητευτείτε.

Για απόψεις και προτάσεις μαγαζιών κάντε comment απο κάτω, στείλτε mail στο [email protected], ή γράψτε μας στην facebook page. Το Παραίσχος, ο πιο χοντρός άνθρωπος του κόσμου, σας εύχεται καλή όρεξη.

Best of internet