Quantcast
guide ΦΑΓΗΤΟ

Μπαίνεις στο Two Guys και είναι αυτόματα σαν να παίζεις σε αμερικάνικο road movie

Two guys με θητεία σε Βοστόνη και Νέα Υόρκη, φτιάχνουν american burgers και grilled cheese sandwiches στο Μαρούσι


Μαρίτα Αλημίση · 21 Σεπτεμβρίου 2017

Για το Two Guys σου έχουμε μιλήσει ήδη εκτενώς, όμως η αστείρευτη αγάπη μας για το σωστό μπιφτεκόψωμο μας οδήγησε ξανά (και ξανά) στο τίμιο Grill του Αμαρουσίου. Φάγαμε, φωτογραφίσαμε και ήρθε η στιγμή να μοιραστούμε μαζί σου αυτό το έπος, πράγμα για το οποίο μας ευχαριστείς αργότερα όταν θα το δοκιμάσεις κι ο ίδιος. Για την ώρα κάνε απλώς όρεξη και τσέκαρε τι μπορείς να διαλέξεις.

Στο αυθεντικό αμερικανικό diner της καρδιάς μας, θα βρεις καθημερινά εκτός από το πλούσιο brunch menu με αυγά σε όλους τους πιθανούς συνδυασμούς και χρυσαφένια pancakes επίσης σε πολλές εκδοχές, και όλες τις υπόλοιπες κολασμένες αμερικανιές που έχεις δει κατά καιρούς να περνάνε στα food videos του timeline σου.



Μιλάμε, φυσικά, για τα διάσημα hot dogs με λουκάνικο 80 γραμμαρίων, τα κολασμένα cheese sandwiches ροδισμένα στην πλάκα αλλά και τα κλασσικά αμερικάνικα μπεργκεράκια που τρως και αναφωνείς «Μmmm this is a tasty burger» ως άλλος Samuel L. Jackson.


Εμείς, θαμώνες πλέον, ξεκινήσαμε χωρίς περιστροφές με το Grilled cheese sandwich «Dignity» το οποίο έτσι “λερωμένο” με american cream, βούτυρο, gouda, cheddar και παραγεμισμένο με μανιτάρια σχεδόν μας έπεισε να βαρέσουμε προσοχή στην αστερόεσσα. Η συνέχεια υπήρξε εξίσου δυνατή με το λαχταριστό Sloppy Joe burger με σιγομαγειρεμένο μοσχαρίσιο κιμά σε σάλτσα ντομάτας, cheddar, coleslaw και μπέικον να μας δικαιώνει που το τιμήσαμε για μια ακόμη φορά.

Δεν παραλείψαμε, φυσικά, να δοκιμάσουμε και το Guacamole Burger το οποίο μας είχε ξεφύγει μέχρι τώρα. Γνωστοί λάτρεις του αβοκάντο (που προφανώς είχαμε και στο χωριό μας) καταλαβαίνεις πως με την χειροποίητη, creamy Guacamole sauce -με τραγανά κομμάτια από ντομάτα και κρεμμύδι- να αγκαλιάζει το μαλακό brioche bun και με το cheddar να λιώνει προκλητικά πάνω στο τραγανό bacon και το μπιφτέκι, πάθαμε την πλάκα μας. Αχ, αυτό το μπιφτέκι. Τόσο ζουμερό που σχεδόν ξεχάσαμε τις χοντροκομμένες country πατάτες για πάρτη του. Σχεδόν.

Food come to those who order μας υπενθύμισε ο τοίχος απέναντι και είπαμε να τον ακούσουμε καθώς οι τοίχοι έχουν αυτιά και κάτι θα ξέρει παραπάνω. Κλείσαμε, λοιπόν, αναίσχυντα με ένα κλασικό, αυθεντικό Philly Cheese Steak Sub. Ένα τίμιο sandwich με χειροποίητη ψημένη μπακέτα, τρυφερό φιλέτο κοτόπουλο, τυρί προβολόνε και μαγιονέζα. Όσο ελαφρύ έπρεπε για να μπορέσουμε να το καταβροχθίσουμε ολόκληρο και όσο νόστιμο χρειαζόταν για να παραβλέψουμε το γεγονός ότι φάγαμε πάλι τον άμπακο.


Θα σου λέγαμε και για τα milkshakes του μαγαζιού –γιατί δε νοείται αμερικανιά χωρίς ήχο από χοντρό καλαμάκι- αλλά λέμε να σ’ αφήσουμε να ανακαλύψεις και κάτι μόνος σου. Για την ιστορία, να αναφέρουμε απλά πως με όλες αυτές τις λιχουδιές που έχουν μέσα, στην Ελλάδα χρειάζεσαι μάλλον κουτάλι. Be ready.

Τwo Guys
Αγίου Κωνσταντίνου 40, Μαρούσι, μέσα στο εμπορικό κέντρο Αίθριο

Τηλ: 210-6000879
Facebook: TWO GUYS

Best of internet