Quantcast
guide EVENTS

Οι Afrodyssey Orchestra παρουσιάζουν το πρώτο τους LP στο Ρομάντσο την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου

Θα φυσήξει λίβας στο στενό της Αναξαγόρα


LUBEN CREW · 1 Δεκεμβρίου 2016

Αφρικάνικος αέρας πρόκειται να φυσύξει στο στενό της Αναξαγόρα την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου και όχι, δεν πρόκειται να έρθει σκόνη από τη Σαχάρα, αγαπητοί φίλοι, αλλά οι Afrodyssey Orchestra, οι οποίοι θα βρίσκονται στο stage του Ρομάντσο και να είστε σίγουροι ότι αυτό δε θα θέλετε να το χάσετε.

15203174_10154509978758673_2751924297918339341_n

 

Το ολόφρεσκο βινύλιό τους “In the Land of Aou Tila” μόλις κυκλοφόρησε και η μπάντα αναμένεται να δώσει ένα εκρηκτικό live, με κιθάρες, κρουστά, Kamelen Ngoni και Balafon (ψαχτείτε με αφρικάνικα μουσικά όργανα). O Θοδωρής Ρέλλος των Mode Plagal στο σαξόφωνο.

afrodysseyout1200

Γι’ αυτό, το Luben Guide εξασφάλισε 2 διπλές προσκλήσεις για εσάς για να δείτε live τους Afrodyssey Orchestra, να ακούσετε τα τραγούδια του νέου τους LP αλλά και άλλες καινούργιες ακυκλοφόρητες συνθέσεις. Στείλτε μας “AFRODYSSEY ORCHESTRA” στο [email protected] με τα στοιχεία σας.

Είπαν / έγραψαν για τους Afrodyssey Orchestra:

…ήχοι και μουσικές που απελευθερώνουν την κίνηση, το σώμα, αλλά και τα συναισθήματα …ακόμα και ο τίτλος του album έχει ρυθμό…
(ΕΡΤ3)

…and then it came the greek earthquake…a really fantastic concert…the ultimate surprise…the revelation of this edition of the festival…an afro-exlosion…while what you think you hear is from Ghana or Mali nevertheless it’s music played by Greek musicians…(Radiotelevisión Española – RTVE)

Μια Afro fusion μπάντα με ελληνικά ίχνη και μοναδική μουσική ταυτότητα
(YOUCOVER (Διασκευές) – Radio Pepper 96.6)

Είσοδος: 5 Euro

AFRODYSSEY ORCHESTRA
Θοδωρής Ρέλλος – σαξόφωνο
Κώστας Αρβανίτης-κιθάρα/σύνθεση
Βασίλης Παπασταμόπουλος-μπάσσο
Narayan Protin-κρουστά/φωνή/kamelen ngoni
Βασίλης Οικονομίδης-κρουστά/balafon/πλήκτρα
Χρήστος Κωνσταντινίδης-τύμπανα

Best of internet