Quantcast
guide EVENTS

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Τα 9 top of the town events που δεν πρέπει να χάσετε τώρα που ανοίγει ο καιρός

Gong, Αίγαγροι και φασέικες φάσεις για κάθε λογής φασέο


Bobol Gordello · 16 Απριλίου 2016

Ο καιρός ανοίγει, τα παγκάκια στους δρόμους της Αθήνας γεμίζουν, νέοι χαριεντίζονται στα πάρκα, παρεόνια αράζουν για μπυράκια σε πλατείες, έχει έρθει πια ο καιρός να το ρίξεις έξω αδερφέ. Γι’ αυτό, κι εμείς ως Luben σου ετοιμάσαμε μια λίστα με τα καλύτερα events τα οποία δεν πρέπει να χάσεις.

17/4/2016: «Η Οργή του Θεού» – Η Αλήθεια επί της Γης

εβεντ1

Το αγαπημένο ζεύγος David and Christina παραδίδουν μαθήματα για την Αλήθεια επί της Γης ανά τακτά χρονικά διαστήματα, με ιδιαίτερα προσιτές τιμές για όσους επιθυμούν να μυηθούν (εν προκειμένω 10 ευρώ). Μάλιστα, το διδακτικό ζεύγος απέκτησε πρόσφατα συνδρομητικό κανάλι, όπου με 25 ευρώ το μήνα μπορείτε να παρακολουθείτε τις 12 προσευχές που γίνονται κάθε μήνα, ενώ κάποια βίντεο θα ανεβαίνουν δωρεάν υπέρ πτωχών στο vimeo.

17/4/2016: Εορτασμός των “Χαρισίων-Αφροδισίων”, Ρόδος 2016

εβεντ10

Αύριο, Κυριακή με ηλιοφάνεια, καθότι σηκώνονται και τα λάβαρα της Ορθοδοξίας που λέει και ο Γονίδης, και όσοι βρίσκεστε Ρόδο μη χάσετε τον εορτασμό των “Χαρισίων-Αφροδισίων” και την απόδοση τιμών στο μέγιστο των θεών Απόλλωνα. Πάρτε μια ιδέα εδώ.

19/4/2016: Σεμινάριο για την Χρήση του Εκκρεμούς/ Πως χρησιμοποιώ το Εκκρεμές

εβεντ2

 

Η σελίδα Αγγελικό Μονοπάτι που έχει διδάξει τους τρόπους μύησης στο αγγελικό reiki 1ου και 2ου βαθμού σε προηγούμενο χρόνο σε καλεί στη Βούλα για να μάθεις επιτέλους πώς να αξιοποιείς σωστά το υπερ-εργαλείο που απελευθερώνει τη διαίσθηση, το εκκρεμές.

22/4/2016: Σεμινάριο κατακορύφων

εβεντ7

Μικρός ή μικρή, σε κορόιδευαν στη γυμναστική στο δημοτικό επειδή δεν μπορούσες να σταθείς σε στάση κατακόρυφου και το τραύμα ακόμα να γιάνει; Ξέχνα τα όλα και κατέβα στις 22 Απριλίου στο Μοναστηράκι για να κάνεις το πρώτο βήμα για να ξεπεράσεις το παιδικό σου τραύμα. Ο γκραν μέιστερ Τζανής θα είναι εκεί για να σου μάθει κατακόρυφο και ρόδα μέσα σε μόλις 2 ώρες. Προλάβετε και κλείστε θέσεις μέχρι σήμερα το βράδυ με 20 ευρώ ή, αν είστε large, αφιερώστε ένα έξτρα 5ευρω αύριο.

23/4/2016: Παρουσίαση της μεθόδου FELDENKRAIS στο familink!

εβεντ8

Η διάσημη και μοναδική βιωματική μέθοδος μελέτης, οργάνωσης και (επαν)εκπαίδευσης της ανθρώπινης κίνησης που εμπνεύστηκε, ανέπτυξε και διέδωσε ο Dr.Moshe Feldenkrais(1904-1984) τώρα κοντά σας, στο Χολαργό, για όλους εκείνους που θέλετε να ξεπεράσετε εύκολα χρόνια προβλήματα λουμπάγκου, κακής στάσης σώματος και πόνου στα άκρα.

24/4/2016: Σεμινάριο εισαγωγής στην Αιγάγρια στάση Yoga | Γνωριμία με την Πνευματική Ανύψωση

εβεντ3

Η ανερχόμενη underground σελίδα “Αίγαγρος” έρχεται κοντά σας μέσα από το πρώτο event της, την επόμενη Κυριακή στα Τουρκοβούνια, για να διδαχθείτε από έμπειρο και πιστοποιημένο αίγαγρο yogi την πολυσυζητημένη Αιγάγρια στάση και την απόλυτη πνευματική ανύψωση που προσφέρει.

24/4/2016: Πεζοπορία και Yoga στο Κτήμα Τατοίου
εβεντ4

Για όσους είστε βίγκαν και δεν ψήνεστε για Αίγαγρο παίζει την ίδια μέρα αυτή εδώ η ομορφιά. Είστε αθλητικός τύπος και φαν του τέως; Δεν υπάρχει ιδανικότερο event για σας. Είστε προλετάριος και θέλετε να δείτε τα πρώην βασιλικά κτήματα πριν τα απαλλοτριώσετε; Τα ίδια ισχύουν και για σας. Θα ακολουθήσει διαταξικό πικ-νικ με καρό τραπεζομάντηλα.

13/5/2016-15/5/2016: Yoga in Agistri

εβεντ5

Από τις 13 έως τις 15 Μαίου όλα είναι πρακτική. Πρακτική στα yamas, niyamas, στις asanas, την αναπνοή, την pratyahara, τη συγκέντρωση και το διαλογισμό στο υπέροχο πέτρινο χωριό της Rosy, όπως λέει και η περιγραφή του event. Tιμές από 150 έως 165 ευρώ.

11/6/2016: Ολονύκτια Ιαματική Εγκοίμηση με Γκονγκ στο Λουτράκι 2016

εβεντ6

Ένα βαθύ θεραπευτικό ολονύκτιο ταξίδι στα όνειρα με την ουράνια αρμονία των γκονγκ στην παραλία Φλάμπουρο στο Λουτράκι. Για πολύ chill και oriental καταστάσεις.

 

Best of internet