Quantcast
guide EVENTS

Ταξιδεύοντας

8 Tips και διαπιστώσεις εν πλω


Moloch · 27 Ιουνίου 2013

1-1

Προλαβαίνεις  και μπαίνεις στο πλοίο, θες να το δεις να απομακρύνεται από το λιμάνι σου. Είναι ένα συναίσθημα δέους, που δεν θες να το χάσεις. Μετανιώνεις όμως λίγο αργότερα, όταν πλέον έχει σπιντάρει το καράβι, δεν έχεις που να κάτσεις. Τελικά κάτι ξέρουν οι γιαγιάδες – παππούδες που κάθονται στις καλύτερες θέσεις (και αυτοί και οι τσάντες τους).

 
 

365Pindos_1_

 
 

2

Ο ήλιος βγαίνει από την ανατολή, το ‘ξερες αυτό. Ψάξε την δυτική πλευρά του πλοίου και κάθισε την πέτσα σου εκεί, γλυτώνεις την ηλίαση και τα νεύρα. Δώρο το ηλιοβασίλεμα.

 
 

tumblr_mp290nZZ111r5ewbso1_500

 
 

3

Φυσικά και δεν έχεις τάπερ μαζί σου, αλλά πεινάς και έχεις αποφασίσει ότι θα το ξοδέψεις το 5ευρω στην καντίνα του πλοίου. Νομίζω αν έχει υποκατάστημα Εberest ή Joody’s είναι καλύτερα, γιατί αυτά τα  έχεις συνηθίσει, μικρότερη η πιθανότητα για δηλητηρίαση.

 
 

Jamie Oliver And Victoria Government Announce Partnership To Tackle Obesity

 
 

4

Αν ζαλίζεσαι, μην περπατάς στο πλοίο. Πάρε δραμαμίνη, που βοηθάει στη ναυτία ή μάσα μια travel gum. Μουδιάζει και την γλώσσα.

 
 

Dramamine2

 
 

5

Όταν πιάνουν κουβέντα οι διπλανοί σου και ακούς τι λένε σε πιάνουν χασμουρητά, αλλά κατά βάθος θα ήθελες και εσύ να πεις τα ίδια και τα ίδια.

 
 

chit-chat-08

 
 

6

Πάρε χοντρή ζακέτα, φούτερ, γούνα, για να μην φθάσεις με πνευμονία στον προορισμό σου. Είτε κάθεσαι έξω , είτε μέσα με το air-condition στους  -2 θα κοτουπουλιάσεις σίγουρα.

 
 

tumblr_lqlklubfEa1qi0qx6o1_500

 
 

7Να κάθεσαι κατάστρωμα! Πώς μπορείς να δέχεσαι την αρχή ενός ταξιδιού με Star Channel και ποδαρίλα; Ξεκόλλα και από τα laptop/smartphone, δεν ξεφεύγεις έτσι..

 
 

tumblr_mjhzv7q21O1s2frg9o1_500

 
 

8

Παρακολούθησε και μία φορά το βίντεο διάσωσης σε περίπτωση βύθισης του πλοίου. Ποτέ δεν ξέρεις. 

 
 

tumblr_mmj8bfHt0z1sqtxjlo1_500

 
 

Best of internet