Quantcast
guide EVENTS

10 λόγοι να βρεθείς στο φετινό Athens International Tattoo Convention

Όλοι οι πιθανοί λόγοι να βρεθείς αυτό το ΠΣΚ στη γιορτή του tattoo στο Παλαιό Φάληρο, σε ένα άρθρο


Ελάχιστες μέρες έχουν απομείνει για το ξεκίνημα της γιορτής του μελανιού: Μιλάμε φυσικά για το 13ο Athens International Tattoo Convention, το οποίο ανοίγει τις πύλες του την Παρασκευή 10 Μαΐου για να ολοκληρωθεί την Κυριακή 12 του μήνα. Η μεγαλύτερη διοργάνωση της χώρας με θέμα το tattoo δεν χρειάζεται υπό Κ.Σ.συστάσεις για να σας ξεσηκώσει από ντιβάνια και καναπέδες, όμως το να εξακριβώσουμε ότι δεν έχετε χάσει κανέναν από τους ειδικούς λόγους για να την επισκεφτείτε είναι δίκαιο και πρέπει να γίνει πράξη – αυτό είναι το website του festival, αυτή είναι η facebook σελίδα και αυτό είναι το event, για να μη χάνετε καμία ενημέρωση.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν την καταμέτρηση:

 

Γιατί θα μπορέσεις να δεις από κοντά τους καλύτερους tattoo artists

Η ελίτ του είδους από Ελλάδα και εξωτερικό θα είναι μαζεμένη για χάρη μας στο Athens International Tattoo Convention, για να τη δούμε να δουλεύει από κοντά. Για όλο τον εκτενή κατάλογο, το νου σας στο website και τη facebook σελίδα της διοργάνωσης.

Για κάθε στυλ που μπορείτε ή δε μπορείτε να σκεφτείτε

Old school, new school ή τελείως δικιά τους φάση, οι αμέτρητοι καλλιτέχνες είναι έτοιμοι να φέρουν από το χαρτί στο δέρμα κάθε είδους σχέδιο που κατέβασαν από το κεφάλι τους ή γιατί όχι, κατεβάσατε εσείς από το δικό σας. Βλέπετε σχέδιο ή πάτε με έτοιμο, τσεκάρετε επιτόπου δουλειά, τα μιλήσαμε, τα συμφωνήσαμε.

Ακόμα κι εκείνο το tattoo του Darth Vader που πάντα θέλατε

Λίγο ότι πάντα το θέλατε, λίγο ότι είναι χρονιά Star Wars, λίγο ότι μπορεί να πέσετε κυριολεκτικά πάνω σε ένα τέτοιο, αυτή είναι η ευκαιρία που ψάχνατε. Κι όταν λέμε ότι θα πέσετε πάνω του, το εννoούμε:

Εκτός από καλλιτέχνες, θα έχει και επισκέπτες από παντού

Παρότι οι τυχεροί αυτή τη φορά είναι οι Έλληνες, η διοργάνωση (που μπορεί να μαζέψει πάνω από 45000 κόσμο) έχει κερδίσει όλα αυτά τα χρόνια και σημαντικό κοινό από το εξωτερικό που σκάει μύτη για να τσεκάρει τους αγαπημένους του καλλιτέχνες. Και όταν λέμε εξωτερικό, εννοούμε όλο τον κόσμο: Ευρώπη, Αμερική, Ασία, Νέα Ζηλανδία, Αυστραλία, Πολυνησία.

Γιατί δε χρειάζεται καν να θες tattoo

Είτε έχεις ήδη πάρα πολλά είτε δε θες κανένα, η γιορτή των tattoo δε θα έχει μόνο δερματοστιξία, αλλά θα είναι γεμάτη με εκπλήξεις, περίπτερα και events για όλα τα γούστα. Για όσα έχουν ανακοινωθεί ή αναμένονται, το website και η facebook σελίδα του festival θα σας κρατήσουν ενήμερους.

Γιατί η γιορτή του tattoo είναι και γιορτή της street κουλτούρας

Όπως κάθε φεστιβάλ του είδους που σέβεται τον εαυτό του, όλες οι όψεις της street και urban κουλτούρας θα γίνουν represent με τον κατάλληλο τρόπο, από εκθέσεις τέχνης μέχρι skate park.

Γιατί στο κάτω κάτω, μιλάμε για ένα από τα πιο fun σκηνικά της πόλης

Αυτό που μας περιμένει είναι στην πραγματικότητα ένα τριήμερο party όπου οι νέοι άνθρωποι της πόλης που ψάχνουν την καλύτερη κατάσταση θα περάσουν για μια απλή βόλτα, αλλά θα νιώσουν τελικά σαν στο σπίτι τους: Μετά τις εκθέσεις και τα επιτόπου tattoos, τη σκυτάλη θα πάρουν οι διαγωνισμοί και η μουσική από live acts που απογειώσουν τη φάση. Για ό,τι χρειάζεται να ξέρετε, τσεκάρετε φυσικά το website και τη facebook σελίδα του Athens International Tattoo Convention.

Γιατί μπορείς να χτυπήσεις ένα tattoo και να είναι για καλό σκοπό

Στο booth του Make A Wish θα μπορείς να κάνεις tattoo για καλό σκοπό, επιλέγοντας το δικό τους «Αστέρι της Ευχής» στο μέγεθος και το σχέδιο που θες για 20 ευρώ και όλα τα έσοδα από τα tattoo «αστέρια της ευχής» θα πάνε στο Make A Wish, με σκοπό να πραγματοποιηθούν οι πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών από 3 έως 18 ετών που πολεμάνε γενναία με βαριές ασθένειες!

Γιατί απλά δεν είμαστε προληπτικοί

Αφήστε τους άμπαλους να πιστεύουμε ότι κάποιοι αριθμοί (και πιο συγκεκριμένα το 13) φέρνουν γρουσουζιά, το 13ο Athens International Tattoo Convention επιστρέφει πιο ολοκληρωμένο και δυνατό από ποτέ.

Γιατί tattoo και παραλία πάνε μαζί

O σύγχρονος και φιλόξενος χώρος του γηπέδου Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο είναι ιδανικό setting για να συνδυάσετε την εξερεύνηση στο τι παίζει σήμερα στο tattoo με μια βόλτα δίπλα στη θάλασσα, έτσι επειδή είναι Μάιος και δε μας αφήνει να το ξεχάσουμε.

 

Best of internet