Quantcast
guide EVENTS

Το «Κάψε το Σενάριο» επιστρέφει RELOADED στη Θεσσαλονίκη

Ο Λάμπρος Φισφής, ο Δημήτρης Μακαλιάς και ο Ζήσης Ρούμπος παρουσιάζουν ένα αυτοσχεδιαστικό comedy show με καταιγιστικό ρυθμό


LUBEN CREW · 21 Μαρτίου 2019

Έχει και η Θεσσαλονίκη δικαίωμα στο «Κάψε το Σενάριο», μια παράσταση η οποία δεν μας τάζει σε καμία περίπτωση κυριλέ κοστούμια και σκηνικά, μας υπόσχεται όμως άφθονο γέλιο και χύμα αυτοσχεδιασμό μεταξύ των κωμικών και του κοινού. Θα σας πείσουν οι 8000 παραστάσεις που έχουν στο ενεργητικό τους ο Λάμπρος Φισφής, ο Δημήτρης Μακαλιάς και ο Ζήσης Ρούμπος, όπως και η μία sold out σεζόν στην Αθήνα;

Στο κάτω κάτω, εσείς αποφασίζετε το τι μορφή θα πάρεις το σενάριο – το μόνο που έχουν να εγγυηθούν οι κωμικοί είναι ότι θα περάσετε καλά. Η Θεσσαλονίκη θα φιλοξενήσει το τελείως καμμένο, πλην απολαυστικό αυτό σκηνικό στις 21 και 22 Ιουνίου στο Θέατρο Ράδιο Σίτυ, ενώ όπως αναφέρει το δελτίο τύπου:

KAΨΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ

RELOADED

Οραματιστείτε μια παράσταση με ακριβά κουστούμια, πλούσια σκηνικά και σενάριο που τα σπάει! Τώρα ξεχάστε τα όλα αυτά και ελάτε να δείτε μια παράσταση που δεν έχει τίποτα από αυτά! Μια παράσταση που οι κωμικοί ανεβαίνουν στην σκηνή και υπακούν τις εντολές του κοινού δημιουργώντας από το μηδέν μια παράσταση χωρίς σενάριο, χωρίς πρόβες και πολλές φορές χωρίς ποιότητα. Μια παράσταση κωμικού αυτοσχεδιασμού όπου επιτέλους εσύ, ο θεατής έχει τη δύναμη να αποφασίσει τα πάντα!

Με πάνω από 800 παραστάσεις στο ενεργητικό τους και μετά την διαδικτυακή τους επιστροφή και μια sold out σεζόν στην Αθήνα, ο Λάμπρος Φισφής, ο Δημήτρης Μακαλιάς και ο Ζήσης Ρούμπος έρχονται στην Θεσσαλονίκη και παρουσιάζουν ένα αυτοσχεδιαστικό comedy show με καταιγιστικό ρυθμό, καμένο χιούμορ και ότι άλλο αποφασίσετε εσείς!

Κάψε το Σενάριο Reloaded! Ετοιμαστείτε για την πιο αστεία βραδιά της ζωής σας! Αν όχι για την πιο αστεία σίγουρα για την πιο βραδιά!

Best of internet