Quantcast
guide EVENTS

To Chocolate Fest ήρθε για να θεραπεύσει τις υπογλυκαιμίες σας

Το σοκολατένιο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη θα γιατρέψει την ψυχή και τα munchies σας


16 Φεβρουαρίου 2019

φωτογραφίες: Μίνα Ρήγα/Reader.gr

Είτε έχετε μια ξαφνική επιθυμία για munchies (δεν κρίνουμε) είτε η υπογλυκαιμία σας έχει βαρέσει κόκκινο, είτε απλώς είστε αυτό που λέμε chocoholic, δηλαδή αθεράπευτα ερωτευμένος με την σοκολάτα σε όλες τις μορφές της, το Chocolate Fest είναι ο προσωπικός σας παράδεισος.

Αυτό γιατί η έκθεση-φεστιβάλ που έχει ανοίξει τις πόρτες της στην Τεχνόπολη φιλοξενεί το λατρεμένο υλικό σε όλες του τις εκφάνσεις. Στο Chocolate Fest εκτός από τα workshop, τα dj set, τις live cooking παρουσιάσεις από γνωστούς chef, θα βρείτε επίσης σοκολάτα σε μπάρες, σοκολάτα σε ρόφημα, σοκολάτα σε παγωτό, σοκολάτα σε σουβλάκι (!), σοκολάτα σε μπισκότα, σοκολάτα σε brownies, σοκολάτα σε συντριβάνι, σοκολάτα τσίλι, σοκολάτα αλμυρή, σοκολάτα γλυκιά, σοκολάτα πικρή σαν την καρδιά του πρώην σας που θα ξεχάσετε ό,τι υπάρχει.

Αυτό το διαολεμένο φεστιβάλ είναι εδώ για να θεραπεύσει την ψυχή και τον ουρανίσκο σας. H ειδική αποστολή του Luben έκανε ήδη την βόλτα της στα περίπτερα και τους πάγκους του φεστ και φυσικά θα ξαναπεράσουμε σίγουρα μέχρι την Κυριακή.

Ρίξτε μια ματιά και προσοχή να μην λιγωθείτε:

View this post on Instagram

Fall in chocolate 🍫♥️

A post shared by Chocolate Fest (@chocolatefest_gr) on

Το Chocolate Fest θα βρίσκεται στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων μέχρι και την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στις 21:00. Περισσότερες λεπτομέρειες για τους εκθέτες, τα workshops-live cooking και τις παράλληλες δραστηριότητες, βρίσκεις εδώ και εδώ.

Best of internet