Quantcast
guide EVENTS

Τέσσερα «Μικρά Απογευματινά» live έρχονται τις Τετάρτες του Μαρτίου

Το αυτοδιαχειριζόμενο ραδιόφωνο «Μεταδεύτερο» παρουσιάζει ένα κύκλο μικρών μουσικών εμφανίσεων στο MatchPoint


Με ένα κύκλο μικρών απογευματινών live, το αυτοδιαχειριζόμενο ραδιόφωνο Μεταδεύτερο γιορτάζει τα 80 χρόνια ραδιοφώνου και παρουσιάζει καλλιτέχνες  από το ευρύτερο φάσμα της μουσικής έκφρασης. Κάθε μια από τις τέσσερις Τετάρτες του Μαρτίου  στον χώρο MatchPoint θα πραγματοποιείται ένα μισάωρο μουσικό live με ελεύθερη είσοδο.


80 χρόνια ραδιόφωνο – www.metadeftero.gr
Τα Μικρά Απογευματινά

Κύκλος μικρών σε διάρκεια (30-40 λεπτά) μουσικών απογευματινών εμφανίσεων με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

7 Μαρτίου 2018 – Elektronik Meditation (Γ. Αναστασάκης) Σ. Γιαννάτου, Χ. Λαμπράκης

14 Μαρτίου 2018 – Κτίρια τη Νύχτα

21 Μαρτίου 2018 – Α. Περσίδης Γ. Ζευγώλης Τσίκο

28 Μαρτίου 2018 – Αμάλγαμα

Ο κύκλος των ζωντανών εμφανίσεων θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του MatchPoint Αινιάνος 1 (απέναντι από το κτήριο της Γ.Σ.Ε.Ε.) με ώρα έναρξης 6:00 μμ.

Με αφορμή την επέτειο των 80 χρόνων ραδιοφώνου, το αυτοδιαχειριζόμενο διαδικτυακό ραδιόφωνο www.metadeftero.gr στην πέμπτη περίοδο συνεχούς λειτουργίας του, διοργανώνει τον κύκλο ζωντανών μουσικών εμφανίσεων με τίτλο: «Τα Μικρά Απογευματινά». Ένας κύκλος μέσα από τον οποίο, επιχειρείται η παρουσίαση καλλιτεχνών από το ευρύτερο φάσμα της μουσικής έκφρασης και έξω από τη βιομηχανοποιημένη πολιτιστική παραγωγή και διαμεσολάβηση. Βαδίζοντας απρόσκοπτα ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του πολιτισμού και απέναντι στη νέα οικονομία της κοινωνικής αμνησίας, ο στόχος είναι ο εν λόγω κύκλος, να διευρυνθεί και να συνεχιστεί στο άμεσο μέλλον.

7, 14, 21 και 28 Μαρτίου, 18:00

MatchPoint
Αινιάνος 1, Αθήνα

Best of internet