Quantcast
guide EVENTS

Ο Jonas Kopp την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου στο six d.o.g.s

Ο αργεντίνος DJ και παραγωγός έρχεται στην Αθήνα


15 Φεβρουαρίου 2018

To Vault_88 επιστρέφει στο six d.o.g.s φιλοξενώντας τον εκρηκτικό Αργεντίνο DJ και παραγωγό Jonas Kopp, την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου. Μαζί του εμφανίζονται ο resident του Vault_88 Cirkle, ο Sime-On και οι πολλά υποσχόμενοι Saniter & George Theremin.

O Jonas Kopp είναι αδιαμφισβήτητα ένας από του πιο αναγνωρισμένους techno παραγωγούς και περιζήτητους remixers της Νότιας Αμερικής. Η μουσική του καριέρα ξεκίνησε στα 19 του, όταν κυκλοφόρησε το πρώτο του CD με την ονομασία ‘Area 64΄, δουλεύοντας παράλληλα ως παραγωγός σε δημοφιλή ραδιοφωνικό σταθμό.

Το 2006 έκανε το πρώτο του release στην MindTrip Music του Pfirter και από εκεί και έπειτα ακολούθησαν κυκλοφορίες στα μεγαλύτερα techno labels, όπως τα Strobo-scopic Artefacts, CLR, Ostgut Ton, Ilian Tape, Arts, Traut Muzik, Warm Up Recordings, Deeply Rooted House και Apotek. Ηighlight της δισκογραφίας του έχει υπάρξει το album του ‘Beyond the Hypnosis” στην Tresor. Έχει εμφανιστεί στα μεγαλύτερα festivals και clubs του κόσμου, όπως τα Sonar, ADE, Awakenings, Berlin Atonal, Tresor, Berghain, Trouw, Razzmatazz, Monasterio και Corsica Studios.

six d.o.g.s
Αβραμιώτου 6-8
Μοναστηράκι
Αθήνα
T: +30 210 3210510
W: http://sixdogs.gr/

Facebook Event

Best of internet