Quantcast
guide EVENTS

Το φετινό lineup του Primavera Sound μόλις ανακοινώθηκε και έχει σχεδόν τα πάντα

Όσα περίμενε κανείς από το Primavera Sound 2018 είναι εδώ, εκτός από τους LCD Soundsystem


Χρήστος Πρόεδρος · 29 Ιανουαρίου 2018

Habemus linup, αγαπητοί φίλοι. Μετά από μια βασανιστική επικοινωνιακή καμπάνια, το μεγαλύτερο, πλέον, μουσικό φεστιβάλ στην Ευρώπη ανακοίνωσε το πλούσιο και πολυσυλλεκτικό lineup του για το 2018. Μετά από δύο χρόνια, το Primavera επιστρέφει πάλι στην ανακοίνωση line-up με ένα βίντεο, αυτή τη φορά θυμίζοντας λίγο από Westworld, λίγο από spaghetti western, όπως και να ‘χει σε αυτή την γουέστερν κωμόπολη, τα ονόματα που φετινού πριμαβέρα σκάνε σαν βόμβα:

Φέτος ανακοινώθηκαν headliners όπως Bjork, Nick Cave and The Bad Seeds, Arctic Monkeys (που θα τους δούμε και στο Rockwave), The National, Mogwai, The Breeders, Fever Ray,  Lykke Li, A$AP Rocky, Slowdive, Cigarettes After Sex, CHVRCHES, Beach house και πολλά ΠΟΛΛΑ άλλα.

Και για αυτή τη χρονιά επιβεβαιώνεται το μοτίβο που θέλει το φεστιβάλ -αν όχι να μεγαλώνει χρόνο με το χρόνο- τότε να κάνει ανοίγματα προς ηλεκτρονικά ονόματα. Φέτος βλέπουμε ονόματα όπως Four Tet, John Maus, τους όψιμους The Blaze, Jon Hopkins, Lindstrom, Âme και πολλά άλλα ηλεκτρονικά acts, ενώ παράλληλα φαίνεται να υπάρχει μια στροφή προς τη συμπερίληψη μαύρης μουσικής στο πλούσιο  lineup του φεστιβάλ.

Τα εισιτήρια για όλο αυτό που βλέπετε παραπάνω ξεκινούν πλέον από τα 180 ευρώ. Το Primavera Sound, όπως και κάθε χρονιά, θα έχει βασικό κορμό του φεστιβάλ τις ημέρες Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, από τις 31/5 μέχρι και τις 2 Ιουνίου και θυμίζουμε ότι το φεστιβάλ γίνεται στo Park del Forum, στην ακτή της Βαρκελώνης, 15 λεπτά έξω από το κέντρο της πόλης.

Best of internet