Quantcast
guide EVENTS

Ο BNC The Disco Vampire στο ΙΛΙΟΝ plus

O Jeff Gonzalez παρουσιάζει το καινούργιο του LP «Bodega Funk» που κυκλοφόρησε το καλοκαίρι 2017 ζωντανά με τους Disco Vampire Band


Μαρίτα Αλημίση · 6 Οκτωβρίου 2017

Ο BNC The Disco Vampire (Bruises n Cuts) έρχεται live στο ΙΛΙΟΝ plus την Παρασκευή 13 Οκτώβρη.

Γεννημένος στον Άγιο Δομίνικο στις αρχές της δεκαετίας του 80, o BNC The Disco Vampire (Bruises n Cuts) ή αλλιώς Jeff Gonzalez (Producer/Dj/MC/Lyricist) ήρθε στην Ελλάδα το 1990.

Συνιδρυτής της Cast – a – Blast Records, βασικός mc του Cast – a – Blast Sound System, Blend Sextet (Blend Mishkin) και Roots Evolution. Ενεργός στην Ελληνική μουσική σκηνή από το 2006 έχει συνεργαστεί με διεθνείς καλλιτέχνες όσο και με κάποια από τα πιο αξιολογά εγχωρία ονόματα, συνδυάζοντας τη Hip Hop με Reggae, Funk, Jazz και Latin στοιχεία.

Με μια πληθώρα απο singles και δυο LP στις αποσκευές του, το «The Birth» (2008) και το «Ruff, Rowdy & Unfocused» (2010), o BnC παρουσιάζει την Παρασκευή στις 13 Οκτώβρη σε συνεργασία με την Κ73 Records (DE), το ολόφρεσκο LP του, «Bodega Funk» που κυκλοφόρησε το καλοκαίρι 2017 ζωντανά με τους Disco Vampire Band.

Οι Disco Vampire είναι ένα σχήμα της Hip Hop μουσικής με ρίζες από την χρυσή εποχή της, συνδυάζοντας μοντέρνα beats, αναλογική παραγωγή και σφιχτά raps.

Παρασκευή 13 Οκτώβρη

Έναρξη: 22:00

Είσοδος: 8 €

ΙΛΙΟΝ plus
Πατησίων και Κοδριγκώτνος 17
Tηλ: 2108824383

Facebook Event

Best of internet