Quantcast
guide EVENTS

7 λόγοι για να μην χάσεις το BEACH HOUSE FSTVL στις 9 Σεπτεμβρίου στο Bolivar Beach Bar

Το Bolivar Beach Bar φέρνει μερικά από τα πιο καυτά ονόματα της dance σκηνής σε ένα μεγάλο πάρτι πάνω στην άμμο


28 Αυγούστου 2017

Ένα από τα πιο σημαντικά Dance Festival της πόλης, το BEACH HOUSE FSVL επιστρέφει θριαμβευτικά το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου στο Bolivar Beach Bar και υποδέχεται μερικά τα πιο «καυτά» ονόματα της παγκόσμιας σύγχρονης ηλεκτρονικής house σκηνής σ’ ένα ακόμα μεγάλο πάρτι πάνω στην άμμο. Ακολουθούν 7 λόγοι που θα σας πείσουν να μη λείπετε από το πιο χαουζάδικο ιβέντ της πόλης.

Το μέρος

Στην υπέροχη “Ακτή του Ήλιου” στον Αλίμου βρίσκεται το τροπικό Bolivar Beach Bar, μόλις λίγα χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της Αθήνας. Σε αυτό “εξωτικό” μέρος, περιτριγυρισμένο από φοίνικες γίνεται χαμός όταν έχει κάποιο πάρτυ. Κάθε Παρασκευοσάββατο δηλαδή!

Η φάση

Με το πακέτο «θάλασσα – beach party – φάτσες – καταξιωμένοι ή ανερχόμενοι διεθνείς guests και με το stage να στήνεται δίπλα στο κύμα,  το Beach House Festival έχει εδραιωθεί ως το κυρίαρχο χορευτικό ραντεβού του καλοκαιριού, αγγίζοντας έτσι ένα κοινό αρκετά ευρύτερο από τον αυστηρό πυρήνα των ανθρώπων που επισκέπτονται τα clubs

Η ημερομηνία

Το Σαββατόβραδο της 9ης Σεπτεμβρίου είναι το ιδανικότερο βράδυ για να συναντήσεις όλον αυτόν τον αχόρταγο party animal κόσμο που αρνείται να παραδεχτεί ότι το καλοκαίρι τελείωσε. Και όπως προείπαμε, υπάρχει πιο καλοκαιρινό σημείο για να τον συναντήσεις από το τροπικό  Bolivar Beach Bar;

Η μια και μοναδική Maya Jane Coles

Η Maya Jane Coles έρχεται να βάλει φωτιά στα dexx του Bolivar, έχοντας μόλις ολοκληρώσει την παρουσία της ως το επίσημο support act των Depeche Mode στο Ευρωπαϊκό κομμάτι της παγκόσμιας περιοδείας τους με τίτλο “Global Spirit” Tour και μάλιστα στην ευλογημένη συγκυρία να έχει κυκλοφορήσει μόλις μερικούς μήνες το νέο και 2ο κατά σειρά album της.

 

Ο Underground Joris Voorn

Ο Joris Voorn εκπροσωπεί την ευρωπαϊκή underground house και techno σε παγκόσμιο επίπεδο. Κέρδισε διεθνή αναγνώριση με το “Muted Trax” EP, το όποιο ακολούθησε το “Lost Memories” EP. Η συνέχεα του ως ‘Lost Memories Part 2’ περιλάμβανε το κομμάτι “Incident”. Στη συνεχεία κυκλοφόρησε 3 συνεχόμενα album τα “Future History” [2004], “From A Deep Place” [2007] και το πιο πρόσφατο “Nobody Knows” [2014] που ψηφίστηκε καλύτερο ηλεκτρονικό album της χρονιάς από το περιοδικό Billboard στην Αμερική.

Η Χαβανέζα Kim Ann Foxman

Η Kim Ann Foxman ξεκίνησε ως τραγουδίστρια αλλά ασχολήθηκε παράλληλα και με τα dj set κι εξελίχτηκε σε μια από τις πιο ισχυρές παραγωγούς στη νύχτα της Νέας Υόρκης. Οι παραγωγές της Kim Ann Foxman αντανακλούν την αυθεντική της προσέγγιση, η οποία γίνεται αισθητή από όλους όπου κι αν παίζει. Χωρίς να παρασύρεται από μόδες και τάσεις, η Foxman κτίζει πάνω σε νοσταλγικούς δίσκους της νεότητας της για να δημιουργήσει τον δικό της δυναμικό ήχο. Σαν παραγωγός προσφέρει catchy hooks και μελωδίες που στοιχειώνουν.

O Σουηδός τραγουδιστής, παραγωγός  Sailor I

Πίσω από το όνομα Sailor & I κρύβεται ένα ορυχείο ήχων και μελωδιών, που φέρνουν στο μυαλό μελαγχολικά, φιλόδοξα και πλούσια ορχηστρικά τραγούδια από Sigur Ros ή Bon Iver, όσο ταυτόχρονα και τους deep Balearic techno class DJ – παραγωγούς όπως οι Solomun και Dixon. Ο Σουηδός αυτός τραγουδιστής, παραγωγός και πολυοργανίστας ακούει στο όνομα Alexander Sjodin. Ενώνοντας ηλεκτρονική dance και pop ο Sjödin’s a χτίζει προοδευτικά ένα deep house σφυγμό, εμπλουτίζοντας τον με συνθετικές μελωδίες.

Best of internet