Quantcast
guide EVENTS GADGETS & GAMES

Το GameAthlon powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ ήταν η απόλυτη Gaming εμπειρία της χρονιάς

Επόμενη στάση το τουρνουά e-gaming στη ΔΕΘ το Σεπτέμβριο


28 Ιουλίου 2017

Με περισσότερους από 10.000 επισκέπτες και 1.476 συμμετοχές αθλητών σε πάνω από 2.000 παράλληλα sessions, ολοκληρώθηκε το κορυφαίο Gaming event GameAthlon, powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Tae Kwon Do.

Με σειρά gaming tournaments, διασημοτήτων και πλούσιων δώρων, όλοι έζησαν την απόλυτη gaming εμπειρία, ενώ ανανέωσαν το ραντεβού τους για το eGaming στη ΔΕΘ τον Σεπτέμβριο οπου θα πραγματοποιηθούν οι μεγάλοι τελικοί του πρώτου οργανωμένου eSports πρωταθλήματος στην Ελλάδα, το The League. Συνολικά τα έπαθλα του The League powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ είναι αξίας 30.000 ευρώ.

Στη διάρκεια του διημέρου, πραγματοποιήθηκαν τουρνουά σε: LoL, Injustice 2, FIFA, Hearthstone, Counter-Strike:GO, Tekken 7, Mortal Kombat X, Clash Royale, Overwatch, Street Fighter V. Όσοι διακρίθηκαν κέρδισαν πλούσια δώρα από τον ΓΕΡΜΑΝΟ.

Ταυτόχρονα, οι νικητές του GameAthlon κέρδισαν μία θέση στο eGaming, το μεγαλύτερο e-sports event στα Βαλκάνια που θα πραγματοποιηθεί στη ΔΕΘ στο διάστημα 9 με 17 Σεπτεμβρίου και φιλοξενεί περισσότερους από 100.000 επισκέπτες κάθε χρόνο. Όμως το GameAthlon δεν σταμάτησε εκεί καθώς στο event παρευρέθηκαν και celebrities του community, όπως οι youtubers: CaptainPanez, HackPixelz, ZOK, LadyChristie και Easy Purple. Φυσικά, τη συναρπαστική gaming ολοκλήρωσαν οι comic artists, αλλά και οι παράλληλες δράσεις, όπως ο διαγωνισμός cosplayers, τα 3D avatars στο booth ΓΕΡΜΑΝΟΣ και οι retro κονσόλες.

Παρά το γεγονός ότι για πολλούς είναι περίοδος διακοπών, για τους gamers η σεζόν συνεχίζεται με τα καλύτερα. Κατά τη διάρκεια του Ιουλίου και του Αυγούστου θα τρέχουν τα tournaments The League. Οι συμμετέχοντες του πρωταθλήματος αγωνίζονται online στα League of Legends, Hearthstone και Counter-Strike:GO, αλλά και σε LAN tournaments σε επιλεγμένα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα για τα παιχνίδια FIFA, Pro Evolution Soccer, NBA2K και Tekken 7.

Μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης φάσης του The League, η δράση κορυφώνεται στο The League Open που θα πραγματοποιηθεί στο eGaming powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ της Θεσσαλονίκης. Oι 6 κορυφαίες ομάδες του The League προκρίνονται απευθείας στους Top 8. Ανοικτά προκριματικά θα ανακοινωθούν τον Αύγουστο.

Το eGaming διοργανώνεται την τελευταία πενταετία στο πλαίσιο της Διεθνούς έκθεσης Θεσσαλονίκης και δέχεται πάνω από 100.000 επισκέπτες. Πρόκειται για το απόλυτο gaming event, το οποίο διαρκεί 9 ημέρες και αποτελεί πλέον την πιο δημοφιλή ατραξιόν σε όλη την έκθεση.

Πάνω από 150 κονσόλες και 150 υπολογιστές για eSports, χώρος 3500 τετραγωνικών μέτρων και ταυτόχρονο gaming από τουλάχιστον 500 άτομα αποτελούν λίγα από τα στοιχεία τα οποία θα ενθουσιάσουν τους gamers. Μάλιστα, το eGaming έχει γίνει θεσμός για την ευρύτερη περιοχή των βαλκάνιων και πλέον συμμετέχουν εταιρείες από το εξωτερικό όπως RIOT και Ubisoft, δημοσιογράφοι και παίκτες και οι μεγαλύτεροι κατασκευαστές gaming PC’s.

Καθημερινά τουρνουά, διαγωνισμοί, εκθέσεις, αγώνες και stage action με ομιλίες εκπαιδευτικές αλλά και από εκπροσώπους του community και του gaming industry θα αφήσουν ικανοποιημένους διαγωνιζόμενους, επισκέπτες και fans!Οι τελικοί πραγματοποιούνται προς το τελευταίο Σαββατοκύριακο τόσο για να κορυφωθεί η αγωνία αλλά και για να μπορέσουν να συμμετάσχουν οι gamers της Βόρειας Ελλάδας. Στις τελικές φάσεις προκρίνονται και όσοι κερδίσουν τα τουρνουά των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ από τώρα και μέχρι τη ΔΕΘ.

Oι διαγωνιζόμενοι της διοργάνωσης The League powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ, διεκδικούν από τις αρχές Ιουνίου έπαθλα συνολικής αξίας 30.000 ευρώ. Μετά τη στάση στο gameAthlon powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ, οι καλύτεροι Έλληνες παίχτες έχουν ήδη βραβευτεί με έπαθλα 15.000 ευρώ και απομένουν άλλα τόσα να απονεμηθούν στους νικητές του eGaming. Η ποικιλία των παιχνιδιών στα οποία διαγωνίζονται οι συμμετέχοντες σε συνδυασμό με το μέγεθος των βραβείων αυτών, κάνουν το The League powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ, το μεγαλύτερο οργανωμένο πρωτάθλημα e-sports στην Ελλάδα.

Best of internet