Quantcast
guide EVENTS

Το Surf Art Festival επιστρέφει αυτή την Παρασκευή και για 3 ημέρες

26 ως 28 Μαΐου στον “Προορισμό Παπαστράτος” στον Πειραιά


LUBEN CREW · 23 Μαΐου 2017

Σας καλωσορίζουμε στο 4ο Surf Art Festival, το οποίο ακολουθώντας την επιτυχία και μεγάλη απήχηση που είχαν τα προηγούμενα, επιστρέφει φέτος σε νέο χώρο στον «Προορισμό Παπαστράτος» στον Πειραιά με ακόμα περισσότερα δρώμενα στις 26, 27 & 28 Μαΐου 2017. Facebook Event

To Surf Art Festival είναι μια διοργάνωση με κεντρικό θέμα το Surf, την τέχνη, τη ζωή κοντά στη θάλασσα, τη δημιουργική ζωή στην πόλη, την υγεία και την ευεξία σωματική και ψυχική! 

Έχουμε για εσάς 2 διπλές προσκλήσεις (μία για την Παρασκευή και μία για το Σάββατο), δείτε πώς να τις κάνετε δικές σας ΕΔΩ

Συνδυάζει ποικίλες διαδραστικές δραστηριότητες για τους επισκέπτες όπως έκθεση φωτογραφίας, διάφορες κατασκευές art & design, customization σανίδων surf από επιλεγμένους καλλιτέχνες καθώς και painting workshop στο οποίο μπορούν να συμμετάσχουν οι επισκέπτες. Επιπλέον θα διεξαχθούν μαθήματα lifeguarding, yoga, pilates, acro-yoga  και διαλογισμού. Εκτός των παραπάνω θα υπάρχουν προσομοιωτής surf, slackline, skate contest και προβολή video. 

Στον τομέα προβολής ταινιών το φεστιβάλ θα παρουσιάσει φέτος το ανεξάρτητο film festival ‘’The thing about shorts’’. Στο πλαίσιο αυτού θα διεξαχθεί διαγωνισμός ταινιών μικρού μήκους με βραβεύσει της καλύτερης ταινίας. Παράλληλα με τα παραπάνω θα διεξάγεται λαχειοφόρος αγορά με πολλά πλούσια δώρα, ευγενική προσφορά εταιριών που συνεργάζονται με το Surf Art Festival.

Παράλληλα στον έναν από τους δυο στεγασμένους χώρους θα διεξαχθεί μία μεγάλη EXPO γνωστών εταιριών με αξεσουάρ, είδη ρουχισμού και εξοπλισμού γύρω από το surf, το skate και το snowboard.

Από τις 26 μέχρι και τις 28 Μαΐου, στον πολυχώρο Προορισμός Παπαστράτος, Γραβιάς 25 Πειραιάς, το κοινό θα μπορεί να απολαύσει την περιήγησή του στους τέσσερις ειδικά διαμορφωμένους χώρους. Για να συνοδεύσει όλα τα παραπάνω ο επισκέπτης μπορεί να προμηθεύεται ζουμερά burgers (με την υπογραφή του Barbeque Franklyn Smokehouse και την ομάδα του BurgerFest) αλλά και γευστικά μπόλ με ρύζι με ζουμερό ωμό φρέσκο ψάρι απευθείας από την Χαβάη (με την υπογραφή Poke Hawaiian Sushi’, ποουκέι)  από το food Market που θα λειτουργεί στον προαύλιο χώρο. Όσο για τον καφέ, τα αλμυρά και γλυκά snacks καθώς και αλκοολούχα ποτά μπορεί να τα βρει στα bar του φεστιβάλ που θα φέρουν την σφραγίδα του Owl Athens.

Και φυσικά πολύ μουσική, πολύς χορός, ακροβατικά, κουκλοθέατρο, το γνωστό Beer pong της Desperados, της πρώτης μπύρας με tequila στον κόσμο, Dj sets και συναυλίες θα κλείνουν και τις τρεις μέρες, καθ’ όλη τη διάρκεια του Surf Art Festival!

 
YOGA/PILATES/ACRO-YOGA/ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ

Παρασκευή 26/5 Ώρες 18:00-19:00

Η σχολή Φοίβη Pilates-yoga School προσφέρει ένα αναζωογονητικό μάθημα Pilates στo οποίo οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να :

-Βρούνε το κέντρο τους

-Ενδυναμώσουν το σώμα τους

-Βελτιώσουν την ισορροπία μυαλού και σώματος

Σάββατο 27/5 Ώρες 12:00-18:00

Η σχολή  GHYTA YOGA SCHOOL θα προσφέρει συναντήσεις γιόγκα στο Surfart Festival 2017.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να ενισχύσουν τις παρακάτω ποιότητες:

-Ευλυγισία

-Αταραξία

-Επέκταση της αναπνευστικής ικανότητας

-Ικανότητα Ισορροπίας

-Ακροβατική Ικανότητα

-Σύνδεση με τον Ωκεανό της Ύπαρξης.

Κυριακή 28/5 Ώρες 12:00-18:00

Η σχολή SOCIAL YOGIS θα προσφέρει:

  • μαθήματα hatha flow. Σε αυτό το μάθημα ο ρυθμός θα είναι γρήγορος με επίκεντρο την ισορροπία κ την ενδυνάμωση του κορμού.
  • μαθήματα flexibility με επίκεντρο την ικανότητά των μελών του σώματός μας να κινούνται ελεύθερα, σε όλο το φυσιολογικό εύρος που επιτρέπει η κάθε άρθρωση.
  • μαθήματα Iyengar Yoga δίνοντας έμφαση στην ευθυγράμμιση με ακρίβεια κ λεπτομέρεια έτσι ώστε το μυαλό, συγκεντρωμένο και απορροφημένο, να ‘κυλάει’ ομοιόμορφα μέσα από το σύστημα της δίνοντας την δυνατότητα στο μαθητή να βιώσει την πρακτική του διαλογισμού.

Ώρες 18:00-19:30 H Acroyoga Greece σε συνεργασία με το Surya Yoga studio θα προσφέρουν ένα μάθημα Acroyoga all levels. Συνδυάζοντας την πνευματική σοφία της γιόγκα, την ευγενή αγάπη του Τάι μασάζ και τη δυναμική των ακροβατικών καλλιεργούμε την εμπιστοσύνη, τη συνδετικότητα, την ομαδικότητα και τη διάθεση για παιχνίδι.

SURF SET
 
Σάββατο 27/5  Ώρες 17:00-19:00
 
Το φεστιβάλ σας προσφέρει την ευκαιρία να γνωρίσετε μία εναλλακτική πρόταση που αποτελεί μία από τις πιο πρόσφατες καινοτομίες στο χώρο του fitness.
 
Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα:
 
  •  να ζήσουν την εμπειρία της προπόνησης με ασκήσεις εμπνευσμένες από το  Surf.
  •  να ενεργοποιήσουν όλους τους μύες του σώματος
  •  να διασκεδάσουν, να γυμναστούν κ να χαλαρώσουν με την αίσθηση των κυμμάτων.
 
SKATE CONTEST
 
– Σάββατο 27/5 Ώρες 19:00-22:00
διοργανώνεται από το COLOR SKATES και την GOODBIE SKATEBOARDS. Το event ύπο τον τίτλο ”RIDE A LONG” είναι ένα Best Trick Contest με χρηματικό έπαθλο 300ε
 
– Κυριακή 28/5 Ώρες 12:00-17:00
διοργανώνεται από το MINISTRY OF CONCRETE. Το event υπό τον τίτλο “DECKATHLON”, απευθύνεται τόσο σε μυημένους στο skating όσο και σε μή. Πρόκειται για μία παρωδία του κλασσικού ολυμπιακού δεκάθλου πάνω σε τέσσερις ρόδες, με πολύ χιούμορ και φαντασία.
 
FILM CONTEST
 
Κυριακή 28/5 Ώρες 13:00-15:00
διοργανώνεται από το THE THING ABOUT SHORTS. Ένας διαγωνισμός ταινιών δράσης μικρού μήκους, γυρισμένες στην Ελλάδα από ερασιτέχνες κινηματογραφιστές. Κάθε ταινία είναι διάρκειας μεταξύ 3 και 6 λεπτών. Τρείς κριτές βαθμολογούν τις ταινίες και οι δέκα καλύτερες προβάλλονται στο φεστιβάλ. Μετά την προβολή τους οι 3 καλύτερες βραβεύονται. Τα βραβεία είναι: Best Cinematography, Best Action, Audience Favourite.

Για να συνοδεύσει όλα τα παραπάνω ο επισκέπτης μπορεί να προμηθεύεται ζουμερά burgers (με την υπογραφή του Barbeque “Franklyn” Smokehouse και την ομάδα του Burger Fest) αλλά και γευστικά μπόλ με ρύζι με ζουμερό ωμό φρέσκο ψάρι απευθείας από την Χαβάη (με την υπογραφή Poké Hawaiian Sushi, ποουκέι) από το food Market που θα λειτουργεί στον προαύλιο χώρο. Όσο για τον καφέ, τα αλμυρά και γλυκά snacks καθώς και αλκοολούχα ποτά μπορεί να τα βρει στα bar του φεστιβάλ που θα φέρουν την σφραγίδα του Owl Athens.

Side Music Giggs

15:00-18:00

Παρασκευή 26/5

  • Meditational Soundscapes, Mavrokefalos Dimitris
  • Μουσική για άρπα στόματος, Μάριος Βισβίκης & Πάνος Τσίγκος
  • Arlo Stock

Σαββατο 27/5

  • The original Vagabonds
  • Boris Voutsinds
  • Costas Spirides
  • Andrew Pappas

18:00-20.30 Προβολή Ταινιών από το film festival ‘’The thing about shorts’’

 

Παρασκεύη 26/5

13:00 Dj Set την ημέρα από τον Santoner RPZ

21:00 The Thriller / The Sexy Christians

 

Σαββατο 27/5

12:00 Dj set Irineos Thefirst

16:00 Dj set Emsikos

21:00 Beach disco party by Banana Boys

 

Κυριακή 28/5

11:00 Dj set Emsikos

15:00 Muchatrela Band

17:00 Ικαριωτικο γλέντι

 

Τιμή εισητηρίου (ημερήσιο): 5€

Best of internet