Quantcast
guide EVENTS

Οι “Βίοι Παράλληλοι” παρουσιάζουν τον πρώτο τους δίσκο – Κερδίστε προσκλήσεις

Την Παρασκευή 10 Μαρτίου στο Methodia Art Multispace


LUBEN CREW · 8 Μαρτίου 2017

Οι Βίοι Παράλληλοι, το μουσικό εγχείρημα δύο παλιών γνώριμων από την κοινή μουσική διαδρομή τους, των Ιωσήφ Πρίντεζη (μέλος των ΝΤΠ) και Χρήστου Πακιώτη (Ογδόντα4), συναντιούνται για να υπογράψουν το τελευταίο τανγκό της πόλης και να παρουσιάσουν το ντεμπούτο άλμπουμ τους Κήποι Κρεμαστοί, την Παρασκευή 10 Μαρτίου στο Methodia Art Multispace (Facebook event)

Έχουμε για εσάς 2 διπλές προσκλήσεις. Στείλτε μας είτε στη σελίδα μας στο Facebook είτε στο [email protected] μήνυμα με θέμα ΒΙΟΙ και το ονοματεπώνυμό σας.

Ακολουθεί Δελτίο Τύπου


Περάσαν τέσσερα ολόκληρα χρόνια από την ημέρα που αποφασίσαμε να βαφτίσουμε το κοινό μας όνειρο «Βίοι παράλληλοι» . Τέσσερα χρόνια στο δρόμο, στο στούντιο και στη δημιουργία ώστε να γεννηθεί ο δίσκος όπου τέμνονται επιτέλους οι πορείες και οι εαυτοί μας. Δεν είναι πολλά, μα γυρνώντας στην Αθήνα την άνοιξη ο χρόνος σταματάει και οι μυρωδιές βαφτίζονται νότες και λόγια και τελικά διαρκούν για πάντα…


Είμαστε η πόλη και κάθε της κομμάτι, η γενιά που καπνίζει κρυφά στην απέναντι βεράντα και ο κέρβερος στα υπόγεια των παλιών πολυκατοικιών της Πατησίων. Είμαστε η Κυριακάτικη βόλτα στο άδειο πια Θησείο και οι τελευταίες μαρκίζες τα ξημερώματα στην Πειραιώς…

Σας προσκαλούμε λοιπόν..
Εσάς που μας στηρίξατε αυτά τα τέσσερα χρόνια κι εσάς που δεν μας ακούσατε ποτέ…

Με εκτίμηση,
Βίοι Παράλληλοι (Ιωσήφ Πρίντεζης|Ογδόντα4)

Ώρα προσέλευσης: 21:30
Είσοδος θεάματος: 7€

Methodia Art multispace
Κωνσταντινουπόλεως 113 & Αγίου Όρους 15
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2103458605

Κιθάρες: Πάνος Καλκανάς
Πλήκτρα: Θάνος Λυμπερόπουλος
Μπάσο: Σπύρος Βαλκανιώτης
Τύμπανα: Βαγγέλης Ασβεστάς
Drum pads // Scratches: Θοδωρής Παναγόπουλος
Σχεδιασμός ήχου, ηχοληψία: Νίκος Μιχαλοδημητράκης

Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα του Luben Guide στο Facebook για να ενημερώνεστε και να διεκδικείτε προσκλήσεις για όλα τα events της Αθήνας (και όχι μόνο)

 

 

Best of internet