Quantcast
guide EVENTS

Ο Ισπανός DJ και παραγωγός Kwartz στο six d.o.g.s – Κερδίστε προσκλήσεις

Σκοτεινές και banging techno μουσικές την Παρασκευή 10 Μαρτίου στην Αβραμιώτου


LUBEN CREW · 6 Μαρτίου 2017

Ο Cannibal Radio, ταγμένος να ανακαλύπτει νέα πρόσωπα και ιδέες που παρουσιάζει τόσο στα event όσο και στον τρόπο λειτουργίας του, συνεχίζει να αφήνει το στίγμα του στα μουσικά δρώμενα της πόλης και υποδέχεται στο six d.o.g.s τον Ισπανό dj και παραγωγό της Polegroup, Kwartz.

Την Παρασκευή 10 Μαρτίου οι σκοτεινές και banging techno μουσικές του θα ηχήσουν στο dancefloor της Αβραμιώτου, πλαισιωμένες από τους resident djs και ραδιοφωνικούς παραγωγούς του Cannibal Radio. Την βραδιά θα ανοίξει η RENA με ένα chic & deep techno set ενώ το φινάλε θα υπογράψει το γνωστό b2b δίδυμο των Mr. M & Simos Ares με τις δυνατές τους ‘μπότες’.

Έχουμε δύο διπλές προσκλήσεις για εσάς. Στείλτε μήνυμα με θέμα KWARTZ και το ονοματεπώνυμό σας στο [email protected] ή στη σελίδα μας στο Facebook μέχρι την Πέμπτη το βράδυ.

Παρασκευή 10 Μαρτίου, μετά τα μεσάνυχτα
Είσοδος 8 ευρώ
Facebook event


Ο Mario Campos ή αλλιώς Kwartz, μπορεί να συγκαταλέγεται στους νέους της ηλεκτρονικής Techno μουσικής σκηνής, καθότι γεννημένος μόλις το 1989, ωστόσο ο ήχος του έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις ακόμη και των πιο απαιτητικών εκπροσώπων του είδους. Με τα πρώτα του μουσικά κομμάτια να κυκλοφορούν στις αρχές του 2011 σε Ισπανικά labels, o Madrileño ή αλλιώς εκ Μαδρίτης DJ καταφέρνει να γίνει μέλος της «οικογένειας» Polegroup, του σημαντικότερου εκπροσώπου της Techno στην Ισπανία, Oscar Mulero. Η μουσική του έχει κυκλοφορήσει σε μερικά από τα μεγαλύτερα techno labels του σήμερα όπως τα Polegroup, 47, Mord, Warm Up Recordings κ.ά. Στις αρχές του 2016 ίδρυσε το δικό του μουσικό label Order&Devotion, με ήχο που προβάλλει έναν πιο σκοτεινό, ατμοσφαιρικό αλλά και τραχύ χαρακτήρα, με ενέργεια που εκδηλώνεται σε πιο ‘’ιδιαίτερα’’ dancefloors.

Rena
Facebook: http://on.fb.me/12bDCIx
Soundcloud: http://bit.ly/13wJOrs
RA: http://bit.ly/13wJPf6

Mr.M
Facebook: https://www.facebook.com/Mr.MDJ/
Soundcloud: https://soundcloud.com/hightimeshow
RA: https://www.residentadvisor.net/dj/mr.m

Simos Ares
Facebook: https://www.facebook.com/SimosArespage/
Soundcloud: https://soundcloud.com/simosares
RA: https://www.residentadvisor.net/dj/simosares

six d.o.g.s
Αβραμιώτου 6-8
Μοναστηράκι
Αθήνα
T: +30 210 3210510
W: http://sixdogs.gr/

Best of internet