Quantcast
guide CINE

Το πιο αιματηρό φιλμ των περσινών Καννών The Villainess έρχεται στις Νύχτες Πρεμιέρας

Κινηματογραφική δράση και γαλόνια αίματος από τη Νότιο Κορέα αυτή την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου στον Δαναό


Μαρίτα Αλημίση · 28 Σεπτεμβρίου 2017

Το Luben και οι  Νύχτες Πρεμιέρας σου δίνουν την ευκαιρία να κερδίσεις  5 διπλές προσκλήσεις για την ταινία Γεννημένη Δολοφόνος / The Villainess που προβάλλεται αυτή την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου και ώρα 23.00 στον κινηματογράφο Δαναό 1 (Λ. Κηφισίας 109).

Γεννημένη Δολοφόνος / The Villainess / Ak-Nyeo

Νότια Κορέα / South Korea, 2017, ΄Εγχρωμο / Color, DCP, 129΄, Κορεάτικα / Korean

 Η Σουκ-χι είναι μια φονική μηχανή που μετά από δέκα χρόνια δράσης ως μυστική πράκτορας έχει την ευκαιρία να αλλάξει ζωή. Όμως δύο άντρες θα κάνουν το μοιραίο λάθος να την τραβήξουν πίσω στο σκοτεινό παρελθόν της. Ντελιριακή δράση, απίστευτες κασκάντες και γαλόνια αίματος, σε μια επίδειξη σκηνοθετικής βιρτουοζιτέ που απαγορεύεται να μη δει κάποιος στη μεγάλη οθόνη.

Η Σουκ-χι είναι μια επιδέξια δολοφόνος η οποία, ύστερα από δέκα χρόνια ενεργούς δράσης στη Νότια Κορέα για λογαριασμό των κινεζικών μυστικών υπηρεσιών, έχει επιτέλους την ευκαιρία να ζήσει υπό νέα ταυτότητα, δοκιμάζοντας τις υποκριτικές της ικανότητες στο θέατρο. Τη νέα της καθημερινότητα όμως έρχονται να ταράξουν δύο άντρες από το φονικό παρελθόν της. Για την Σουκ-χι, αποτελεί πλέον μονόδρομο το να αναλάβει την κατάσταση στα χέρια της, βάφοντάς τα, μοιραία, με άφθονο αίμα. Το πιο αιματηρό φιλμ των περασμένων Καννών έρχεται από τη Νότια Κορέα για να καθηλώσει ακόμα και τους πλέον απαιτητικούς φίλους της κινηματογραφικής δράσης με ντελιριακού ρυθμού σκηνές αδιάκοπου μακελειού και απίστευτα μονοπλάνα που μπορούν να συγκριθούν μονάχα με την πιο καλοκουρδισμένη χορογραφία.

Σκηνοθεσία / Director:
Jung Byung-gil

Σενάριο / Screenwriters: Jung Byung-gil, Jung Byung-sik

Φωτογραφία / DoP: Jung-hun Park

Μουσική / Music: Ja wan Koo

Μοντάζ / Editor: Sun-mi Heo

Ηθοποιοί / Principal Cast: Kim Ok-vin, Shin Ha-kyun, Bang Sung-jun, Kim Seo-hyung

Best of internet