Quantcast
guide CINE

H αναμονή τελειώνει: Από τις 2 Μαρτίου έρχεται το T2 TRAINSPOTTING στις ελληνικές αίθουσες

Μετά από 21 χρόνια ξαναβρίσκουμε στις κινηματογραφικές αίθουσες την σκωτσέζικη παρέα


LUBEN CREW · 20 Φεβρουαρίου 2017

Μετά από 21 ολόκληρα χρόνια, η γνωστή και αγαπημένη μας σκωτσέζικη παρέα επιστρέφει για να μαλώσει, να παίξει ξύλο, να κλέψει αλλά και να θυμηθεί, να διαπιστώσει την πλάνη του να πιστεύεις ακράδαντα στα κίνητρα σου, να κάνει απολογισμό, να δοκιμάσει τις ίδιες χημείες, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Το T2 Trainspotting έρχεται στις ελληνικές αίθουσες από την Feelgood μαζί με την παρέα που είχαμε αφήσει πίσω στο 1996.

Το Τ2 Trainspotting, η τελευταία ταινία του Danny Boyle έρχεται για να μας εξιστορήσει τη συνέχεια της ζωής του Mark, του Spud, του Sick Boy και του Begbie κι εμείς θα είμαστε στις 2 Μαρτίου στις κινηματογραφικές αίθουσες με κομμένη την ανάσα.


Τ2 Τrainspotting

Στην αρχή έμοιαζε με ευκαιρία… μετά έγινε προδοσία.  Έχουν περάσει 21 χρόνια. Πολλά έχουν αλλάξει. Ο Mark Renton (Ewan McGregor) επιστρέφει στο μοναδικό μέρος που μπορεί να αποκαλεί σπίτι. Εκεί τον περιμένουν όλοι: ο Spud (Ewen Bremner), ο Sick Boy (Jonny Lee Miller) και ο Begbie (Robert Carlyle). Αλλά όχι μόνο αυτοί. Τον υποδέχονται η λύπη, η απώλεια, η χαρά, η εκδίκηση, το μίσος, η φιλία, η αγάπη, η επιθυμία, ο φόβος, η μετάνοια, η ηρωίνη, η αυτοκαταστροφή, ο θανάσιμος κίνδυνος. Όλα έχουν παραταχθεί για να τον καλωσορίσουν.

Γίνεται να επιστρέψεις στη νιότη σου;  Κι αν ναι, είσαι τουρίστας ή ξεναγός; Ο Danny Boyle έρχεται να απαντήσει στην ερώτηση με αφοπλιστική ειλικρίνεια και αναλλοίωτο χιούμορ. Το T2 Trainspotting είναι ένα δείγμα υψηλής συναισθηματικής νοημοσύνης, όπως ένα γνήσιο, ανθρωποκεντρικό, εκκεντρικό και μεγαλόψυχο σινεμά ξέρει να επιδεικνύει.

2 Μαρτίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood

 #21yearsago   #T2Trainspotting

feelgoodentertainment.gr

Best of internet