Quantcast
guide BOOZE

Luben DJ set σε αισθησιακό περιβάλλον και βραδιά stand-up comedy σήμερα στο Terra Furba

Σοβαρός κίνδυνος FOMO για όσους δεν είναι στο Χαλάνδρι σήμερα


Διονύσης Παππάς · 6 Οκτωβρίου 2015

Aν το όνειρο σου ήταν πάντα να απολαύσεις ένα DJ σετ του Luben ανάμεσα σε εκατοντάδες δονητές και πρωκτικές σφήνες τότε σήμερα είναι η τυχερή σου μέρα, αγαπητέ ανωμαλιάρη αναγνώστη (αλλά γενικά έχεις υπερβολικά εξειδικευμένες προσδοκίες από τη ζωή, να το ξέρεις).

Σήμερα στις 7 η ώρα και πάντα στα πλαίσια του Terra Furba Festival, το ιδρυτικό μέλος του Luben με το κώδικο όνομα “Τerry” θα μας χαρίσει ένα  DJ set με έκφυλες ηλεκτρονικίλες που θα διεγείρουν τις αισθήσεις σας, στο sex shop Sexopolis.

Στιγμιότυπο από προηγούμενο set του Τerry στη Θεσσαλονίκη για να πάρεις μια (λάθος) εικόνα

Στιγμιότυπο από προηγούμενο set του Τerry στη Θεσσαλονίκη για να πάρεις μια (λάθος) εικόνα

Mετά απ’αυτό, γύρω στις 21:43 δηλαδή, στο Spiti Cocktail Bar έχει stand-up comedy. Συγκεκριμένα, ωμό και κάφρικο-όσο-πάει stand-up comedy, με παρουσιαστή το Βύρωνα Θεοδωρόπουλο κι ένα lineup που καίει σα φλόγα: Μιχάλης Μαθιουδάκης, Δημήτρης Δούκογλου, Ηλίας Φουντούλης, Χρύσα Κατσαρίνη, Δημήτρης Δημόπουλος, Blink Mike, Αλέξανδρος Τιτκώβ, Στέλιος Μαυρογιάννης, Απόλλων Roach και Πάρης Ρούπος.

comedy

Αν έρθεις, μην παραλείψεις να δεις την εικαστική  έκθεση στο Sexopolis με τα έργα των street artists Exit, N_Grams, Lebanese Blonde, NarYiakou, Zie και Cacao Rocks και το έκθεμα #untitled της Μίτσης Χριστοπούλου στο Parafarmacia.

Πάρε και το χάρτη για να τα έχεις όλα μαζεμένα και νοικοκυρεμένα:

MAP

Best of internet