Quantcast

10 soundtracks από games που πρέπει να ακούσεις στα πιο τούμπανα gaming ακουστικά

Ήχος στο τέρμα, όπως πρέπει δηλαδή

THE NERDSTREAM

5 Οκτωβρίου 2020

Δεν είμαστε ειδικοί επί της εξέλιξης της ηχητικής τεχνολογίας, αλλά έχουμε την εντύπωση ότι ο λόγος που δημιουργήθηκαν τα καλά, μεγάλα, τούμπανα gaming ακουστικά ήταν για να μπορούν πλέον τα παιδιά όλου του κόσμου να απολαύσουν στο φουλ τον ήχο του αγαπημένου τους video game μέχρι να χάσουν την ακοή τους χωρίς την φωνή της μάνας από το σαλόνι που λέει: «χαμήλωσέ τον επιτέλους αυτόν τον διάολο».

Ένας από τους βασικούς τρόπους να μπεις εντελώς μέσα σ’ αυτόν τον διάολ- εεε μέσα στον κόσμο ενός game δηλαδή είναι να αφεθείς να χαθείς πλήρως μέσα στο ηχητικό του περιβάλλον. Κι αυτό είναι που σου προσφέρουν τα βαρβάτα gaming headsets. Μια πλήρη αποκοπή από τον έξω κόσμο ώστε να μπορείς να αφοσιωθείς με την ησυχία σου στον κόσμο του παιχνιδιού. Φυσικά, όπως ξέρετε καλά, η μουσική είναι πολύ σημαντικό κομμάτι αυτού του κόσμου κι άρα και της gaming εμπειρίας συνολικά.

Από τις παλιακές νοσταλγικές βινταζιές με τις οποίες μεγαλώσαμε μέχρι τα φαντασμαγορικά σύγχρονα αριστουργήματα του gaming, λοιπόν, αυτά είναι τα 10 video game soundtracks που πρέπει να απολαύσεις με τον επικό ήχο των JBL Quantum gaming ακουστικών.

The Legend of Zelda

Και μόνο που ακούμε αυτόν τον ήχο, μπαίνει ένα σκουπιδάκι στο μάτι μας. Καμία άλλη video game μουσική δεν έχει γαληνέψει περισσότερο την ταραγμένη ψυχή μας.

Mortal Kombat

Ποιο είναι το μόνο video game soundtrack που σε κάνει να θες να ρίξεις fatality και να χορέψεις σε rave party ταυτόχρονα; Ακριβώς.

Bastion

Πριν το lofi hiphop radio – beats to relax/study to γίνει μόδα στα playlists, το Bastion το είχε κάνει soundtrack. Respect.

Final Fantasy

Ποιο απ’ όλα; Όλα. Τα Final Fantasy πάντα είχαν εξαιρετική μουσική. Αλλά πάντα θα μας συνοδεύει αυτό το theme που έλεγε ότι πλησιάζει μανούρα.

Hotline Miami

Το απόλυτο νοσταλγικό retro 80s synth/techno soundtrack που αντέγραψαν τόσοι και τόσοι από τότε.

Grand Theft Auto

ΟΚ, δε μιλάμε για original score, αλλά όσο να πεις οι ραδιοφωνικοί σταθμοί του GTA παραμένουν ό,τι πιο κουλ κυκλοφορεί στα fm.

The Elder Scrolls

Το soundtrack του Skyrim αποτελείται από μια 30μελή χορωδία που τραγουδάει στην δρακογλώσσα του παιχνιδιού. Δεν έχουμε να προσθέσουμε κάτι άλλο.

Grim Fandango

Η πιο κουλ τζαζ μουσική για να χαθείτε μέσα στο υπέροχα αλλόκοτο game που μοιάζει να βγήκε από ταινία του David Lynch.

The Witcher

Εντάξει, δεν έχει το Toss a Coin to your Witcher της τηλεοπτικής σειράς, αλλά το soundtrack του Wild Hunt ακούγεται τόσο αυθεντικό όσο και το σύνολο του world-buiding του παιχνιδιού.

Doom

Έπος. Μέταλ. Όλεθρος. Χαμός. Doom.

Δείτε εδώ πώς μπορείτε να αποκτήσετε τα gaming headsets JBL Quantum.

Best of internet