Quantcast

Έτσι θα μοιάζει το video game Peaky Blinders που περιμένουμε εδώ κι ένα χρόνο

Αν πούμε ότι ενθουσιαζόμαστε από τις εικόνες, θα πούμε ψέματα

THE NERDSTREAM

22 Απριλίου 2020

Ήδη έχουν περάσει κάμποσοι μήνες από την επιστροφή του Peaky Blinders, το οποίο υποδεχτήκαμε στις οθόνες μας το περασμένο φθινόπωρο. Κι απ’ ό,τι φαίνεται, ο κόσμος δεν χορταίνει με τίποτα την οικογένεια Shelby, τις ματσακωνιές της και τις τσιριμόνιες της.

Αν θυμάστε, πέρσι τέτοια εποχή περίπου είχε πρωτοκυκλοφορήσει η είδηση ότι φτιάχνεται ήδη ένα video game εμπνευσμένο από τη σειρά του Steven Knight, το οποίο θα δημιουργούσε το στούντιο της Endemol με την Curve Digital και το FuturLab. Τότε λοιπόν είχε μαθευτεί πως το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει το 2020 για κονσόλες και pc, αλλά έκτοτε δεν είχαμε νεότερα.

Χτες όμως μάθαμε πως το παιχνίδι θα λέγεται Peaky Blinders: Mastermind και σύντομα θα είναι διαθέσιμο για PlayStation 4, Xbox One, PC και Nintendo Switch. Το παιχνίδι λοιπόν θα κυκλοφορήσει τελικά το καλοκαίρι και παρακάτω μπορείτε να δείτε το ολόφρεσκο trailer:

Δεν θα πούμε ψέματα, το game μοιάζει αρκετά αρπαχτή αν κρίνουμε από το γεγονός ότι μοιάζει περισσότερο με πρόχειρο mobile παιχνίδι παρά με σοβαρή παραγωγή για κονσόλες που θα κοστίζει μια μικρή περιουσία. Τέλος πάντων, ίδωμεν.

Best of internet