Ποια είναι τα παιχνίδια που θα λιώσεις αυτά τα Χριστούγεννα

Ε, μέρες που είναι, καταλαβαίνετε… Ιt’s time to Play!

THE NERDSTREAM

20 Δεκεμβρίου 2019

Από μικρά παιδιά, φίλες και φίλοι, υπάρχει ένα πράγμα που δεν το ξεχνάς ποτέ. Ότι μπορείς να καταλάβεις το περιεχόμενο ενός χριστουγεννιάτικου δώρου από το σχήμα της συσκευασίας χωρίς καν να ανοίξεις το περιτύλιγμα. Ας πούμε, όλοι ξέρουμε πώς μοιάζει ένα βιβλίο τυλιγμένο για χριστουγεννιάτικο δώρο, ακριβώς επειδή ήταν ο απόλυτος παιδικός εφιάλτης μας. Ταυτόχρονα, κάθε φορά που το δώρο ήταν ένα μεγάλο παραλληλόγραμμο κουτί, ένα πράγμα ελπίζαμε όλοι: PlayStation.

Ή, τουλάχιστον, ένα παιχνίδι για το PlayStation, τα οποία εδώ που τα λέμε επίσης είχανε πάντα το δικό τους χαρακτηριστικό σχήμα. Επειδή τα Χριστούγεννα πλησιάζουν επικίνδυνα λοιπόν, κι επειδή το να παίρνεις videogames για δώρο είναι ακόμα ό,τι καλύτερο μπορεί να σου τύχει ακόμα κι αν είσαι κοτζάμ μαντράχαλος, πάμε να δούμε αναλυτικά τα παιχνίδια και τους λόγους για τους οποίους θέλουμε να λιώσουμε στο gaming (και) αυτές τις γιορτές.

Χριστούγεννα έφτασαν, ετοιμαστείτε να πάρετε και να δώσετε χαρά, αρχίστε να ζεσταίνετε το PlayStation®4, It’s Time to Play:

Έχεις συσσωρευμένη ένταση που κάπου πρέπει να ξεσπάσει

Όλο το φθινόπωρο πήζεις. Πήζεις στη δουλειά, στη σχολή ή στο σχολείο. Νιώθεις την ένταση να συσσωρεύεται. Αισθάνεσαι ότι θα εκραγείς. Θέλεις να ξεσπάσεις; Ε, ο μόνος κοινωνικά υπεύθυνος τρόπος να το κάνεις είναι να πάρεις τη δύναμη στα χέρια σου μέσα από ένα θρυλικό videogame.

Ιδανικό δώρο: Ιδανική και αξιόπιστη επιλογή το God of War, πάντα. Απλά, Έπος!

Έχεις την ευκαιρία να βρεθείς με τα φιλαράκια σου

Ναι, ισχύει, είναι δύσκολο να κανονίσεις με κόσμο μέσα στη βδομάδα και το σαββατοκύριακο. Ο καθένας έχει τις δουλειές του, τις σχέσεις του, τις ευθύνες του, το ξέρουμε. Αλλά τώρα δεν υπάρχει απολύτως καμία δικαιολογία. Όποιος λείψει αναλαμβάνει μόνος το βάρος της απόφασής του.

Ιδανικό δώρο: Παρέα + video games = FIFA 20.

Έχεις την ανάγκη να νιώσεις ξανά 10 χρονών

Θέλεις οικειότητα, ζεστασιά, νοσταλγία. Θέλεις ακριβώς εκείνη την αίσθηση ξεγνοιασιάς που σου επέτρεπε τη μισή μέρα να παίζεις έξω και την άλλη μισή μέρα να παίζεις videogames. Γιατί, κακά τα ψέματα, έτσι θα έπρεπε να είναι η ζωή μας.

Ιδανικό δώρο: Εδώ χρειάζεται κάτι σαν το Spider-Man, δηλαδή να έρχεται ταυτόχρονα από το παρελθόν της παιδικής ηλικίας και το σύγχρονο παρόν της ενήλικης ζωής.

Έχεις ξεμείνει μόνος σου στην πόλη

Δυστυχώς συμβαίνουν κι αυτά. Μέσα στη ζωή είναι. Μπορεί οι πάντες να έχουν φύγει στα χωριά τους ή να γουτσουνιάζουνε με το αγόρι/κορίτσι τους. Αποτέλεσμα: έχεις μείνει στην πόλη μόνος. Μόνος; Όχι, δεν είσαι μόνος. Το βλέπεις αυτό το κουτί; PlayStation είναι, πάρτο, για σένα το φέραμε.

Ιδανικό δώρο: Όταν είσαι ο τελευταίος που έχει απομείνει, τότε δεν υπάρχει καμία άλλη επιλογή πέρα από το The Last of Us Remastered.

Έχεις όλον τον χρόνο μπροστά σου για να αφοσιωθείς

ΟΚ, πάντα ξεκλέβουμε λίγο χρόνο από τον ύπνο, τη δουλειά, τη σχολή, τις κοινωνικές ευθύνες και τις οικογενειακές σχέσεις για να παίξουμε λίγο παραπάνω, αλλά τα Χριστούγεννα προσφέρουν ακριβώς εκείνη την ευκαιρία που θέλουμε ώστε να εκπληρώσουμε για λίγες μέρες το όνειρό μας: να παίζουμε σαν επαγγελματίες gamers, δηλαδή όλη μέρα.

Ιδανικό δώρο: Θέλει ένα παιχνίδι που απαιτεί αληθινή αφοσίωση, οπότε η απάντηση είναι αναγκαστικά Death Stranding.

Best of internet