Quantcast

Έρχεται Mario Kart για κινητά φέτος, καλή τύχη σε ό,τι δουλειά είχατε κανονίσει να κάνετε

Ετοιμαστείτε για λίγο παραπάνω χρόνο με τον εαυτό σας στην τουαλέτα

THE NERDSTREAM

23 Ιανουαρίου 2019

Κάποια πράγματα υπήρξανε αληθινά σημαντικά στη ζωή μας. Μας μεγαλώσανε, θα λέγαμε. Χωρίς αυτά, δεν θα ήμασταν οι άνθρωποι που είμαστε τώρα. Όχι, δεν αναφερόμαστε σε γονείς, αδέρφια, φίλους και άλλες τέτοιες φλωριές. Αναφερόμαστε σε video games. Κι αν είχαμε αδέρφια και φίλους, ήταν αποκλειστικά για να τους λιανίζουμε στο Mario Kart. Τους μαλάκες.

Οι πιο μερακλήδες το πρωτοέπαιξαν στις αρχές των 90s στο SNES ως Super Mario Kart, κι ο λαός το αγκάλιασε μαζικά το 1996 ως Mario Kart 64 στο Nintendo 64. Τώρα, λοιπόν, το Mario Kart ετοιμάζεται να επιστρέψει πανηγυρικά σε mobile εκδοχή μέσα στο 2019.

Ναι, όπως βλέπετε και στην επίσημη ανακοίνωση της Nintendo από πέρυσι, μας είχε υποσχεθεί ότι τον Μάρτιο του 2019 (MARTIO KART ΔΗΛΑΔΗ, ΣΟΡΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ), δηλαδή σχεδόν σε ένα μήνα, θα έχουμε έτοιμο ένα mobile application Mario Kart για να παίξετε ξανά με τις ώρες, τις μέρες, τους μήνες. Βέβαια, ακόμα δεν έχουμε κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία στα χέρια μας, οπότε το παιχνίδι ενδέχεται να αργήσει λίιιγο ακόμα να φτάσει στις οθόνες.

Μέχρι τότε, υπομονή, κουράγιο και τα σχετικά.

Best of internet