Quantcast

«Τα στριμάκια σου και σε άλλη παραλία» λένε οι gamers του Τwitch στον Logan Paul

Ακόμα να συγκινηθούν με εκείνη την δακρύβρεχτη απολογία

THE NERDSTREAM

26 Μαρτίου 2018

Δυσαρεστήμενα εμφανίζονται τα μέλη του Twitch, μετά την πρόσφατη είσοδο του Logan Paul, του youtuber που προκειμένου να αυξήσει τις επισκέψεις στο κανάλι του, πόσταρε πριν από λίγους μήνες ένα βίντεο όπου έσπαγε πλακίτσα με το νεκρό σώμα αυτόχειρα.

Απ’ ότι φαίνεται, ο Logan Paul δεν χόρτασε με τους τόνους διαδικτυακών σκατών που του έριξαν οι χρήστες των social media, και κάπως έτσι επέστρεψε στα πράγματα ζητώντας σιωπηλά μερικούς ακόμη.

Και η επιθυμία αυτή συναντήθηκε με την προθυμία των gamers να εκτονώσουν την οργή τους και το αποτέλεσμα ήταν τα παρακάτω tweets.

Αγαπητέ Logan Paul, 

Κράτα τον τοξικό σου κώλο στο YouTube.

Mε αγάπη, 
Όλοι οι χρήστες του Twitch.

Κάνεις πλάκα για την αυτοκτονία, χειραγωγείς μικρά παιδιά για τα βίντεό σου και είμαι απολύτως σίγουρος ότι είσαι τελείος  σκατένιος στα video games. Δεν σε θέλουμε στο Twitch, κράτα μακρυά τα σκουπίδια σου.

Ο Logan Paul, λοιπόν, θα αρχίσει να στριμάρει για να φέρει τους σκατένιους, τοξικούς και ηλίθιους fans του στο twitch…δεν μπορώ να δω έναν τρόπο που η είσοδός του θα ωφελήσει τυην κοινότητα.

Ο Logan Paul έρχεται στο Twitch. Οκ παιδιά, ήρθε η ώρα να βρούμε μία καινούργια πλατφόρμα για streaming. Αυτή είναι ήδη μολυσμένη. 

 

Best of internet