Quantcast

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του God of War

Έρχεται την άνοιξη με μεταγλώττιση, μενού και υπότιτλους στα Ελληνικά

Χρήστος Πρόεδρος

24 Ιανουαρίου 2018

Φτάσαμε αισίως στα τέλη του Ιανουαρίου του 2018 για να μάθουμε επιτέλους πότε θα κυκλοφορήσει το πολυαναμενόμενο God of War, αλλά τουλάχιστον έχουμε πλέον μια επίσημη ημερομηνία. Όπως ανακοίνωσε η Sony, το νέο God of War έρχεται αποκλειστικά στα PlayStation 4 στις 20 Απριλίου 2018.

Για τα μάτια σας μόνο, η Sony είχε την καλοσύνη να δημοσιεύσει ένα καινούριο trailer που μας προϊδεάζει για μεγάλες στιγμές και που υποδηλώνει κινηματογραφικής αισθητικής σκηνοθεσία και ήχο.

Το επερχόμενο God of War που δημιουργήθηκε από το Santa Monica Studio είναι η όγδοη έκδοση της σειράς God of War, ενώ αποτελεί συνεχεία του God of War III του 2010. Το καινούριο παιχνίδι θα κάνει ένα «ελαφρύ» reboot στο πετυχημένο franchise, αφού θα μεταφέρει την δράση από την Ελληνική μυθολογία στη Νορδική. Πρωταγωνιστικός χαρακτήρας θα είναι πάλι ο Kratos, ο οποίος όμως πλέον έχει και ένα γιο, τον Atreus. Όπως είχε δηλώσει ο σκηνοθέτης του παιχνιδιού Cory Barlog: Αυτός είναι ένας τύπος (σ.σ. ο Kratos) που μπορεί να αναμετρηθεί με έναν γιγαντιαίο Άτλαντα και να μην λυγίσει, αλλά την ιδέα να δώσει στο παιδί του μια αγκαλιά τη φοβάται σαν το διάβολο»

Στα καλά νέα, το God of War θα κυκλοφορήσει πλήρως μεταγλωττισμένο στα Ελληνικά, ενώ θα υπάρχει ελληνικό μενού και υπότιτλοι.

Best of internet