Quantcast

Έρχεται το Harry Potter Go, που αντί για μπούλμπασαρ θα κυνηγάτε μαγικά τερατίνια

Βασανιστείτε μικρά μου muggles

THE NEWSROOM

10 Νοεμβρίου 2017

Αν υπάρχει κάποια εικόνα που μπορεί να συνοψίσει το ανήσυχο καλοκαίρι του 2016, είναι αυτή όπου τριαντάρηδες κυκλοφορούσαν στους δρόμους της πόλης μαζί με αμούστακα αγόρια ψάχνοντας για σπάνια Pokemon. Βέβαια είδαμε και πολλά άλλα, όπως ταξιδιωτικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη να διοργανώνει εκδρομές προς αναζήτηση Pokemon, χρήστες της εφαρμογής στη Florida να δέχονται πυροβολισμούς από ιδιοκτήτη σπιτιού που νόμιζε ότι τον λήστευαν, εκκλήσεις της ιαπωνικής κυβέρνησης να σταματήσουν να ψάχνουν Pokemon στη ραδιενεργή περιοχή της Φουκουσίμα, καθώς και γνωστό βουλευτή των ΑΝΕΛ, που το χόμπι του είναι να κολυμπάει σε θάλασσα με μαζούτ, να κάνει λόγο για εκφυλισμό της νεολαίας από το βήμα της Βουλής.

Η ειδησεογραφία της περιόδου ήταν πολύ πυκνή και γεμάτη παράδοξα, κάτι που ομολογουμένως μας είχε λείψει. Ευτυχώς, οι δημιουργοί του Pokemon Go στην εταιρεία Niantic Lab, αποφάσισαν να μοιράσουν λίγη ακόμα ψυχεδέλεια σε αυτό τον κόσμο κι έτσι ξεκίνησαν ήδη να προετοιμάζουν άλλη μία εφαρμογή επαυξημένης πραγματικότητας, αυτή τη φορά με πρωταγωνιστές τον Χάρι Πότερ και το παρεάκι του.

Σύμφωνα με το Mirror, στο Harry Potter: Wizards Unite οι χρήστες θα μπορούν να κάνουν ξόρκια, να ψάχνουν διάφορα αντικείμενα και να πολεμούν κακά μαγικά τερατίνια.

Όπως δήλωσε ο ιδρυτής της εταιρίας, John Hanke, «οι πολυαγαπημένες ιστορίες του Harry Potter καταλαμβάνουν την φαντασία των ανθρώπων παγκοσμίως για περισσότερα από 20 χρόνια. Σύντομα αυτή η φαντασία θα γίνει εφαρμογή επαυξημένης πραγματικότητας, επιτρέποντας στους fans [του Harry Potter] να γίνουν μάγοι και μάγισσες».

Η ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει η εφαρμογή δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί.

 

 

Best of internet