Quantcast
guide GADGETS & GAMES

Η θρυλικη Atari επιστρέφει με μια αινιγματική νέα κονσόλα

Μέχρι στιγμής ελάχιστες πληροφορίες είναι γνωστές για την επιστροφή της Atari στις παιχνιδομηχανές


Αν είσαι γεννημένος τις δεκαετίες του 70-80, ξέρεις πολύ καλά τι σημαίνει Atari και όπως όλα δείχνουν,  η εταιρία που μύησε μια ολόκληρη γενιά στον κόσμο των παιχνιδοκονσόλων επιστρέφει με μια νέα παιχνιδομηχανή.

Η Atari επιστρέφει μετά από 20 χρονια και μας teasare στο φετινό E3, με το ολοκαίνουργιο της προϊόν.

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορήσαν και πολλές φωτογραφίες της νέας κονσόλας, η οποία μοιάζει πάρα πολύ με τον ρετρό πρόγονο της το υπερκλασσικό ATARI 2600. Το κουτί διαθέτει πλευρωτές γραμμές, επιφάνεια που μοιάζει με ξύλινη και είναι υπερυψωμένο στο πίσω μέρος του.

Κάνεις δεν γνωρίζει ακόμα, ούτε την γκάμα των παιχνιδιών που θα παρουσιάσει η εταιρία για την νέα της κονσόλα, ούτε τα χαρακτηριστικά της. Μέχρι στιγμής τα μόνα που γνωρίζουμε εκτός από την εντυπωσιακή vintage εμφάνιση της κονσόλας, είναι ότι θα παίρνει κάρτα SD, θα έχει HDMI και τέσσερις θύρες USB. Η Atari είναι φειδωλή ως προς τις πληροφορίες που δίνει για την κονσόλα και δεν έχει ανακοινώσει το πότε προβλέπεται να κυκλοφορήσει. Ελπίζουμε η νέα προσπάθεια της Atari να μη πάει όπως η προηγούμενη της με το αποτυχημένο Atari Jaguar.

 

 

 

 

 

Best of internet