Quantcast
guide ΦΑΓΗΤΟ

Στο Underdog σερβίρουν το νοστιμότερο brunch κάτω από την Ακρόπολη

Φρεσκοκαβουρδισμένος καφές και λαχταριστό brunch στον ομορφότερο χώρο της πόλης


2 Φεβρουαρίου 2018

Tα πρωινά μεσημέρια της Κυριακής, όταν ανοίξει το μάτι από την έξοδο της προηγούμενης νύχτας και ζητάτε απεγνωσμένα ένα καφέ, ένα χυμό πεντέξι pancakes και ένα σωστό αβγό benedict ο δρόμος σας οδηγεί κατευθείαν σε έναν από τους ομορφότερους δρόμους και (χώρους) της Αθήνας, το Underdog.

Το coffeshop με σήμα τον σκύλο που αντί για πόδι έχει ένα μπουκάλι είναι ο μέρος που μπορείς να μαζέψεις τα κομμάτια σου με τους φίλους σου και να συζητήσετε όλα όσα έγιναν μέσα στην εβδομάδα τρώγοντας ένα από τα καλύτερα brunch στην πόλη, ή να βρεθείτε για ένα καφέ, γεύμα, ή ποτό καθημερινά από τις 10:00πμ.

Στο Θησείο, λίγο πιο πέρα από τους πρόποδες της Ακρόπολης, υπάρχει το εντυπωσιακό νεοκλασικό κτήριο στον πεζόδρομο Ηρακλειδών στον αριθμό 8, στο οποίο τα τελευταία τρία χρόνια το Underdog προσφέρει τον καλύτερο καφέ και το πιο λαχταριστό brunch. Ανεβαίνοντας τη στενή σκάλα του μαγαζιού φτάνεις στον μεγάλο φωτεινό χώρο του Underdog, όπου άπλετο φως μπαίνει από τα παράθυρα και τους φεγγίτες της στέγης, δημιουργώντας το τέλειο σκηνικό για να αδράξετε τη μέρα τρώγοντας διαολεμένα νόστιμο φαγητό.

Στο Underdog έχεις τη δυνατότητα να πιεις μάλλον τον καλύτερο καφέ της Αθήνας, αφού οι μπαρίστα του Underdog έχουν βραβευτεί πολλές φορές για τον πράσινο καφέ που καβουρδίζεται καθημερινά στο μαγαζί και σερβίρεται φρέσκος. Tο μενού του Brunch συμπεριλαμβάνει ο,τιδήποτε μπορεί να λιγουρεύεστε και κάμποσα πράγματα ακόμη που δεν ξέρατε ότι τα λιγουρεύεστε μέχρι να τα δείτε ίσως στο διπλανό τραπέζι. Μπορείτε να επιλέξτε από περίπου 15 πιάτα που θα σας κάνουν να μαζεύετε τα σάλια σας.

Κάθε brunch που σέβεται τον εαυτό του έχει μια μεγάλη ποικιλία από πιάτα με βάση το αβγό. Έτσι και στο Underdog μπορείτε να επιλέξετε ομελέτα, ή αυγά benedict, scrambled ή και αβγά μάτια. Για τους λάτρεις των γλυκών εξυπακούεται ότι υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από pancakes  τα οποία δεν είναι μόνο φωτογενή, αλλά και πολύ νόστιμα. Επιπλέον επιλογές με burger με κιμά από Black Angus, το παραδοσιακό γαλλικό κροκ μαντάμ, σαλάτες και επιδόρπια που έρχονται να συμπληρώσουν το σκηνικό  ώστε κανείς να μη μείνει παραπονεμένος.

Σίγουρα όλα συνηγορούν στο να αγαπήσεις αυτό το κατατρεγμένο σκυλί. Και να το κάνεις δικό σου. Το δικό σου στέκι. Εξάλλου όλοι είμαστε underdogs σε αυτή τη ζωή.

The Underdog
Ηρακλειδών 8, Θησείο,
Tηλ: 213 0365393.

Best of internet